Ανατριχίλα -"Τσακίζει" κόκκαλα η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της Τούνη

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατριχίλα -

Τις πιο δύσκολες ώρες βιώνει η Ιωάννα Τούνη, καθώς πριν 2 μέρες έφυγε από την ζωή η μητέρα της, νικημένη από τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε τον τελευταίο καιρό. Η ίδια ακόμα δεν έχει αναφερθεί στο εν λόγω δυσάρεστο γεγονός, μιας και ακόμα βρίσκεται στην προσπάθεια αποδοχής.

Φυσικά, δεν φεύγουν λεπτό από κοντά της όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και κυρίως ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος την παρηγορεί όσο μπορεί αυτές τις δύσκολες ώρες.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 21/4, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ένα story, στο οποίο μας δείχνει το τραγούδι που ακούει, το οποίο έχει να κάνει με την χαλάρωση του σώματος, με "αγγελικούς" ήχους.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της Ιωάννας Τούνη

«Απεβίωσε ένα πολύ δικό μου άτομο...» - Τα πρώτα λόγια της Στέλλας Πάσσαρη για τη μητέρα της Ιωάννας Τούνη

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Τούνη, η οποία έχασε την αγαπημένη της μητέρα. Στο πλευρό της, πέρα από τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την πρώτη του ανάρτηση) έχει και την κολλητή της φίλη και συνεργάτιδα, Στέλλα Πάσσαρη.

Η ίδια με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε στους διαδικτυακούς της φίλους πως έχασε ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο και έτσι προτίμησε να απέχει για μερικές μέρες από τα social media.

«Απεβίωσε ένα πολύ δικό μου άτομο και δεν είχα καμία όρεξη να ανεβάσω κάτι, έτσι ένιωθα έτσι έκανα», είπε χαρακτηριστικά.