«Σύντομα είμαστε έτοιμοι να...» - Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση στον αέρα του OPEN

Τι δήλωσαν στο «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σύντομα είμαστε έτοιμοι να...» - Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση στον αέρα του OPEN

Επέστρεψε στην Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ώστε να κανονίσουν όλες τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο. Ενώ μετά έχουν κανονίσει να φύγουν για τα ταξίδια του «Asia Express», όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Μ. Πέμπτης 21/4 στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της ταξιδιωτικής εκπομπής)

Οι αποκαλύψεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση

«Σύντομα. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια συγκλονιστική εμπειρία» ήταν η απάντηση του Μαυρίκιου για το πότε αναχωρούν. Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψη ότι τους έχει γίνει πρόταση να κάνουν ριάλιτι την καθημερινότητά, πρόταση που από ότι καταλάβαμε απέρριψαν.

«Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουμε ήδη δεχτεί τέτοια πρόταση. Είναι λίγο extreme αυτό το σενάριο να μας ακολουθεί μία κάμερα συνέχεια» δήλωσε ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά.

«Γίνεται χαμός με τις προετοιμασίες του γάμου μας. Τρέχουμε…», πρόσθεσε και έπειτα έπεσε μια ιδέα στο τραπέζι να κάνουν live streaming στον γάμο τους και όποιος θέλει να τον παρακολουθήσει έναντι μικρού αντιτίμου που θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό.

«Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα!»

Στην επίδειξη μόδας της Ιλάειρας Ζήση στο νέο επαγγελματικό της βήμα, βρέθηκε ο φακός του Happy Day, και εκεί συνάντησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Ο περήφανος σύζυγος τραγούδησε στην επίδειξη μόδας της αρραβωνιαστικιάς του και ο ενθουσιασμός του δεν κρύβεται. Όταν συνάντησαν τους δημοσιογράφους και οι δύο ήταν τρισευτυχισμένοι και μίλαγαν με ενθουσιασμό ο ένας για τον άλλο.

«Είμαι πολύ συγκινημένος, είμαι πολύ χαρούμενος για τη γυναίκα μου. Δεν το πιστεύω ότι έχω γυναίκα. Ήταν αυτό που έλεγαν κάποιοι παλιοί στα χωριά μας, κόντεψα να τα κάνω πάνω μου από τη χαρά μου. Ήταν η πιο μαγική στιγμή. Νομίζω τέτοια στιγμή θα ξαναζήσουμε μόλις κάνουμε το πρώτο μας παιδί», είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με διάπλατο χαμόγελο.

«Θα σας δώσω ένα spoiler τώρα, θα θυμώσει η μαμά μου αλλά δεν πειράζει. Η μαμά μου στον γάμο μαντέψτε τι θα φοράει. Ιλάειρα», αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.