Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Έτσι είναι σήμερα ο Χλαπάτσας από το «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Με κάτασπρο μαλλί και τρελό μούσι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε - Έτσι είναι σήμερα ο Χλαπάτσας από το «Της Ελλάδος τα παιδιά»

Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, το ιδιαίτερο στυλ του όμως παρέμεινε όπως και ο ρόλος του στην σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά» του Αντ1 καθώς ήταν ένας από τους πιο αστείους, αγαπητούς και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες! «Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε», έλεγε ξανά και ξανά, χαρίζοντας απτές στιγμές τηλεοπτικής… γλίτσας. Ο λόγος φυσικά για τον «Χλαπάτσα», Δημήτρη Φραγκιόγλου, ο οποίος σήμερα είναι αγνώριστος! (δείτε επίσης πως είναι η νικήτρια της Eurovision Σερτάμπ κάποια χρόνια μετά)

Πως είναι σήμερα ο "Χλαπάτσας"

Η σειρά παιζόταν μεταξύ 1993 και 1995 στον ΑΝΤ1 και ο ηθοποιός που υποδυόταν τον Χλαπάτσα δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Φραγκιόγλου. Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί εδώ και πολλά χρόνια στο θέατρο έχοντας αποτραβηχτεί από την TV, καθώς, όπως δήλωσε ο ίδιος, από το 1997 και μετά έχει μόνο σποραδικές («ασήμαντες», τις χαρακτήρισε) εμφανίσεις στην τηλεόραση.

Ο ηθοποιός είναι πλέον με λευκό μαλλί και πλούσιο μούσι, με τον Χλαπάτσα της καρδιάς μας να μην έχει το στυλ του παρελθόντος με το οποίο τον γνωρίσαμε.

Αγνώριστη η Πέπη από τα Εγκλήματα 22 χρόνια μετά από την σειρά του ΑΝΤ1

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά η εμβληματική σειρά για τα δεδομένα «Τα Εγκλήματα» ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί τηλεθεατές οι οποίοι συνεχίζουν να την παρακολουθούν. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια άτομα τα οποία έχουν πάντα απορία για το γεγονός πως έχουν γίνει σήμερα.

Εμείς ψάξαμε να βρούμε την Πέπη η κοινώς Φωτεινή Μπαξεβάνη η οποία μετά από 22 χρόνια είναι άλλος άνθρωπος. Να τονίσουμε πως η ηθοποιός συνέχισε την καριέρα της στην υποκριτική συμμετέχοντας σε σπουδαίες παραστάσεις και σημαντικές τηλεοπτικές σειρές, με πιο πρόσφατη το “Ζακέτα να πάρεις” στην ΕΡΤ. Δείτε επίσης εδώ την εντυπωσιακή αλλαγή του Δημήτρη Βλάχου