Οι πρώτες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη μετά το θάνατο της μητέρας της

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Οι πρώτες φωτογραφίες της Ιωάννας Τούνη μετά το θάνατο της μητέρας της

Από τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης 19/04 η Ιωάννα Τούνη, περνάει πολύ δύσκολες ώρες καθώς έγινε γνωστό πως έχασε τη μητέρα της μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Την είδηση να υπενθυμίσουμε έκανε γνωστή η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της Super Κατερίνα, το πρωί της ίδιας ημέρας. Η Ιωάννα Τούνη δεν είχε κρύψει ποτέ πως είχε μεγάλη λατρεία στην μητέρα της και κάθε φορά που μιλούσε για εκείνη περνούσε και στον κόσμο το πόσο ψηλά την είχε και πόσο την αγαπούσε.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τον θάνατο της μητέρας της

Δυο μέρες μετά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της συντρόφου του, με ανάρτησή του στο Instagram, ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται στην Ιωάννα Τούνη σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και για την αγάπη σας !!!!» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που παράλληλα δημοσίευσε τέσσερις κοινές του φωτογραφίες με την Influencer.

Τα δύσκολα παιδικά χρόνια και το συγκινητικό δέσιμο με την μητέρα της, Τάνια

Η γνωστή influencer μπορεί να είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media ωστόσο είχε επιλέξει συνειδητά τα οικογενειακά της να τα κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, η Ιωάννα Τούνη είχε "ανοίξει" την καρδιά της και είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και πως το βίωσε η ίδια σε μικρή ηλικία καθώς ο πατέρας της ήταν αδιάφορος απέναντί της με αποτέλεσμα η μητέρα της να έχει αποκτήσει και τους δυο ρόλους για να τα βγάλει πέρα.

Οι δυο τους ήταν αρκετά δεμένες καθώς σε παλιότερή της συνέντευξη έχει αναφέρει χαρακτηριστικά πως: «Η μαμά μου με έκανε στην ηλικία των 40 ετών, είναι από χωριό, οπότε η κατακραυγή για μία γυναίκα που αποφασίζει να φέρει στον κόσμο ένα παιδί, χωρίς να υπάρχει αρραβώνας και γάμος, είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Εκείνη την εποχή, πραγματικά χρειαζόταν δύναμη για μία γυναίκα για να πει ότι θα μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Είμαι πολύ υπερήφανη για τη μαμά μου, τις αξίες που μου έχει δώσει».

Ιωάννα Τούνη με την μητέρα της

Φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με την μητέρα της

Η μητέρα της Ιωάννας Τούνη, Τάνια

Η σπαρακτική εξομολόγηση της Τούνη για τη μάχη που έδινε η μαμά της

«Η μαμά μου είναι η πιο δυνατή, η πιο υποστηρικτική, η πιο καλή μαμά του κόσμου, δυστυχώς την βλέπω ελάχιστα και με μέτρα και προφυλάξεις λόγω του covid γιατί έχει καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες», είχε αποκαλύψει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ παράλληλα εξομολογηθεί: «Μαμά σε αγαπάω πολύ! Είσαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Βλέπει τα στόρι μου»

Ιωάννα Τούνη μητέρα πέθανε

«Είμαι παιδί εκτός γάμου, ο πατέρας μου ήταν μια ζωή απών. Έχω δυο ετεροθαλή αδέλφια, από δυο διαφορετικές μαμάδες σε δυο διαφορετικές χώρες. Αλλά είμαι τυχερή γιατί έχω απίστευτα καλή μαμά! Και πάντα κάνει τα πάντα για εμένα… Ό,τι καλό υπάρχει σε εμένα σήμερα το οφείλω σε αυτήν», έχει πει η ίδια παλαιότερα για τη μαμά της.