Η Μπέττυ Μαγγίρα για πασχαλινά ψώνια με τις κόρες της - Με υπέρκομψο κοστούμι η παρουσιάστρια

Προσπαθεί να τα συνδυάζει όλα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Μπέττυ Μαγγίρα για πασχαλινά ψώνια με τις κόρες της - Με υπέρκομψο κοστούμι η παρουσιάστρια

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπορεί να συνεχίζει τις εκπομπές της και τη Μεγάλη βδομάδα στο Ποιος είναι πρωινιάτικα σε κάθε περίπτωση όμως ετοιμάζεται και για τις γιορτές του Πάσχα, που θα περάσει με την οικογένεια της. Έτσι λοιπόν για κάποια τελευταία ψώνια και δώρα βρέθηκε η παρουσιάστρια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστείων.

Φυσικά δεν ήταν μόνη της αλλά είχε μαζί της τις δύο κόρες της κάνοντας όσες αγορές του έχουν απομείνει, μιας και συχνά τα κορίτσια δέχονται δώρα από τη μαμά τους. Η Μπέττυ ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή καθώς επέλεξε να φορέσει ένα μπεζ κοστούμι, που της έδινε ύψος κρατώντας μια μαύρη δερμάτινη τσάντα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε εμπορικό κέντρο με τις κόρες της

Μπέττυ Μαγγίρα

Το ταξίδι αστραπή της Μπέττυς Μαγγίρας και του Δημήτρη Μάζη

Μια απόδραση στα χιόνια αποφάσισαν να κάνουν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δήμητρης Μάζης, για να απολαύσουν λίγο ο ένας την συντροφιά του άλλου και να φύγουν μακριά από τις πολλές επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του OPEN, παρά το απαιτητικό της πρόγραμμα, φροντίζει πάντα να έχει χρόνο για την οικογένεια της. Μάλιστα έχει παραδεχθεί αρκετές φορές πως ο σύζυγός της και οι δυο της κόρες, Καλλινίκη και Αντριάνα, αποτελούν για εκείνη την βασική της προτεραιότητα, ενώ μεγάλη της αδυναμία είναι και η ανιψιά της. (Δείτε εδώ την κόρη της Ματθίλδης που κουρεύτηκε γουλί).

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει φέρει αλλαγές και στο πρόγραμμα του καναλιού, το οποίο αποφάσισε να πατήσει μια παύση στην ψυχαγωγία και να εντείνει την ενημέρωση. Το κενό λοιπόν στα επαγγελματικά της αποφάσισε να εκμεταλλευτεί η Μπέττυ και να φύγει εκτός Αθηνών. Αυτή τη φορά, το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να κάνει μία απόδραση στα χιόνια, χωρίς τα παιδιά. Η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μάζης θέλησαν να απολαύσουν λίγο χρόνια οι δυο τους, μακριά από υποχρεώσεις και δουλειές.

Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της βρέθηκαν στον Παρνασσό με την Μπέττυ Μαγγίρα να μοιράζεται τρυφερές φωτογραφίες από την απόδρασή τους, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.