Ατύχημα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ατύχημα για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η ανάρτηση που προκάλεσε ανησυχία

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς της φίλους πως είχε ένα μικρό ατύχημα και έτσι αναγκάστηκε να δέσει το χέρι της.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και λίγο καιρό το όνομά της έχει συζητηθεί ιδιαίτερα καθώς κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες χωρισμού της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τις οποίες ωστόσο διέψευσε το ζευγάρι με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram (δείτε την εδώ).

Η φωτογραφία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το δεμένο χέρι

«Εγώ και το τριπλάσιο χέρι μου σας ευχόμαστε καλό Πάσχα», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στην φωτογραφία που ανέβασε, ωστόσο δε θέλησε να εξηγήσει πώς έγινε το ατύχημα της.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη ατύχημα

Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, αλλά και μετά το τέλος αυτού είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της που της έμεινε από την συμμετοχή της.

Το πρωί της Τετάρτης 23/3, όμως, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα, το οποίο δεν προκύπτει ή σχετίζεται με το ήδη υπάρχον θέμα της.

Κήλες στον αυχένα ανέφερε η δημοσιογράφος πως είναι το νέο της πρόβλημα και μάλιστα της προκαλεί μουδιασμα στο χέρι και πονοκεφάλους. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να διατηρεί την διάθεσή της στα ύψη και να αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ, όπως φαίνεται από το story της.

«Έλα παιδιά. Μόλις έφυγα από τον ορθοπεδικό με ακόμα 2 μαγνητικές που πρέπει να κάνω άμεσα σε γόνατο και ώμο. Και με κήλες στον αυχένα που προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί μου χέρι. Μια χαρά φαίνομαι», έγραφε χαρακτηριστικά η ίδια.

Το πρόβλημα υγείας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη