Ρεγγίνα Μακέδου: «Καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα...» - Νέο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

«Θα κάνω...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ρεγγίνα Μακέδου: «Καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα...» - Νέο βίντεο μέσα από το νοσοκομείο

Η Ρεγγίνα Μακέδου, ύστερα από την ανακοίνωση για την υποτροπίαση του καρκίνου, βρίσκεται στο νοσοκομείο και μέσα από την τελευταία της ανάρτηση άφηνε υπονοούμενα για μία ευχάριστη είδηση που θα ανέτρεπε τα δεδομένα της κατάστασης.

Για άλλη μία φορά, λοιπόν, μέσα από τον λογαριασμό της στο Tik Tok, ανακοίνωσε τι ακριβώς συμβαίνει και έκανε ένα update για την υγεία της αυτό το διάστημα.

Η Ρεγγίνα Μακέδου αποκάλυψε τα ευχάριστα νέα για την υγεία της

«Υποτροπίασε η ασθένεια. Η λευχαιμία είναι μία μορφή καρκίνου η οποία δεν κάνει μεταστάσεις, έχει την τάση όμως να υποτροπιάζει. Όταν υποτροπιάζει όπως έγινε και σε μένα, προχωράμε σε μεταμόσχευση. Αυτό που θα κάνω λοιπόν, είναι μεταμόσχευση μυελού των οστών», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Αυτή τη φορά τα χάπια με έχουν πειράξει πάρα πολύ και κάθε φορά που σηκώνομαι από το κρεβάτι μου καταλήγω αγκαλιά με την τουαλέτα, τον νιπτήρα, την λεκάνη ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να ακούω το σώμα μου, είναι κάτι πάρα πολύ βασικό αυτό, για όσους ανθρώπους περνάνε οποιαδήποτε ασθένεια, αλλά και για όσους δεν περνάνε τίποτα.

Αυτή τη φορά έχω αφοσιωθεί πάρα πολύ στο να γράφω, να διαβάζω, να βλέπω ταινίες, να ξεκουράζομαι και όποτε νιώθω καλά, κάνω λίγες ασκήσεις για να είναι το σώμα μου δυνατό και να είναι έτοιμο για αυτό που έρχεται αργότερα».

Η ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου λίγο πριν την αποκάλυψη

Η Ρεγγίνα Μακέδου βρίσκεται αυτές τις μέρες στο νοσοκομείο καταπολεμώντας την ασθένεια του καρκίνου. Την στήριξη όλων έχει μαζί της, όπως είχαν δηλώσει και οι κριτές στο χορευτικό σόου DWTS. Λίγες ώρες νωρίτερα, αφού επικοινώνησε με τους γιατρούς έμαθε κάποια ευχάριστα νέα και η χαρά της ήταν απερίγραπτη. Αυτή τη χαρά θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χωρίς όμως να αποκαλύπτει ποια είναι ακριβώς η ευχάριστη είδηση.

«Χτες πήρα τα ωραιότερα νέα που θα μπορούσα να πάρω Είμαι βαθιά συγκινημένη και σύντομα θα σας τα πω. Με τα νέα αυτά όμως έφτιαξε η ψυχολογία μου .πρέπει να ετοιμάσω το σώμα και το πνεύμα μου για αυτό που έρχεται δεν μπορώ να κάνω πολλά αφού η κόπωση είναι τεράστια όμως λίγες ασκήσεις καθιστή μπόρεσα και η διάθεση μου ανέβηκε αμέσως.

Να θυμάστε ότι η σωματική άσκηση πάντα φτιάχνει τη διάθεση. Ψυχή και σώμα είναι ένα να σας προσέχετε. Γίνε δότης μυελού σήμερα !!!!!!!!!!!!!!», έγραψε η ίδια.