Τζώρτζης Μονογυιός: Άνοιξαν τα καταστήματα του στη Μύκονο

Η γυναίκα του πατάει ξανά στα πόδια της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζώρτζης Μονογυιός: Άνοιξαν τα καταστήματα του στη Μύκονο

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του και άφησε πίσω του τεράστιο πόνο στην οικογένειά του. Η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία ήταν απαραρηγόρητη στο μνημόσυνό του, καλείται να σταθεί στα πόδια της μακριά του και να είναι βράχος για τα παιδιά τους.

Χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να αναρρώσει πλήρως και να περπατήσει ξανά, καθώς ήταν μαζί με τον σύζυγό της την ημέρα του ατυχήματος, ωστόσο, πέρα από τα παιδιά, οι επιχειρήσεις που διέθετε ο αδικοχαμένος είναι ένα ακόμη κομμάτι το οποίο θα πρέπει να διευθετήσει η ίδια.

Άνοιξαν τα μαγαζιά του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο

Όπως φαίνεται, λοιπόν, από την κάμερα του Mykonos Live TV, τα μαγαζιά τους στην Μύκονο άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τον κόσμο, παρά τις πολύωρες διαδικασίες και τη γραφειοκρατεία που αντιμετώπισε για να καταφέρει να συμβεί αυτό.

Μάλιστα, η γυναίκα του Τζώρτζη εντοπίστηκε έξω από το ένα μαγαζί καθισμένη σε ένα τραπεζάκι μόνη της, ντυμένη στα μαύρα.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού τρεις μήνες μετά τον χαμό του αδερφού της

Τρεις μήνες πριν, στις 13 Ιανουαρίου 2022, μία άσχημη ημέρα ξημέρωσε για την Κατερίνα Μονογυιού. Μόλις είχε γίνει γνωστό πως ο αδερφός της, Τζώρτζης Μονογυιός, είχε βρεθεί νεκρός, ύστερα από τροχαίο ατύχημα με το καινούριο του αμάξι, για το οποίο ξόδεψε μία ολόκληρη περιουσία.

Έτσι, την Τετάρτη 13/4 η ίδια θέλησε να αναφερθεί στο γεγονός αυτό και να μην αφήσει την ανάμνησή του να χαθεί, ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία του, στην οποία ο ίδιος ταΐζει τα παιδιά του, και μίλησε για το πόσο της λείπει ήδη.

«Τρεις μήνες μακριά μας. Να είσαι καλά αδελφέ μου!!! Μας λείπεις», έγραψε χαρακτηριστικά.