"Κόλαφος" ο Νίνο με τον Νίκο Οικονομόπουλο - Η ανάρτηση όλο νόημα στο instagram

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Νίνο είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε ένα Q&A όπου δέχτηκε διάφορες ερωτήσεις καθώς δεν δίστασε να αποκαλύψει επίσης εάν αυτή τη περίοδο βρίσκεται σε σχέση.

Μάλιστα, ανάμεσα στις πολλές ρωτήσεις ήταν και μια η οποία αφορούσε τις σχέσεις του σήμερα με τον Νίκο Οικονομόπουλο. Όπως είναι γνωστό οι δυο τους παλιότερα έκαναν παρέα όπου τον αποκαλούσε "αδερφό".

Πιο συγκεκριμένα, σε ερώτηση follower του για το αν ο ίδιος είναι ακόμη αδερφός με τον Νίκο Οικονομόπουλο, ο Νίνο, χωρίς να δίνει πολλές λεπτομέρειες, θέλησε να απαντήσει με ειλικρίνεια «κάποτε».

Η ανάρτηση του Νίνου για τον Νίκο Οικονομόπουλο

Ανάρτηση Νίνου

«Μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή...» - Ο Νίνο απασφάλισε για το Fame Story

O Nίνο αν και αποφεύγει της τηλεοπτικές εμφανίσεις το Σάββατο 9/4 βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα δε γίνεται και μεταξύ άλλων μίλησε για το παιχνίδι μέσα από το οποίο έγινε ευρέως γνωστός. Το fame story ήταν από τα πρώτα reailty στην Ελλάδα και από εκεί εκτός του Νίνο βγήκαν πολλά σημερινά ονόματα.

Μπορεί ο τραγουδιστής να έχει κάνει στροφή στην καριέρα του, ποτέ του όμως δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε και έτσι θέλησε να θυμηθεί τις δυσκολίες και να τις περιγράψει δημόσια.

«Σκεφτόμουν ότι ήμουν ο πρώτος… Εμείς δείξαμε τον δρόμο, κάναμε τα λάθη και δείξαμε ποια δεν πρέπει να γίνουν. Εγώ μπήκα πρώτος στην αρένα για σφαγή. Δεν ήξερε κανείς πως να χειριστεί κάτι τέτοιο».

«Έκανα όλα τα λάθη, αυτά που δεν πρέπει να κάνουμε. Έτσι ακολούθησε ο άλλος με όλο και λιγότερα κι έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που φοβούνται πάρα πολύ μην κάνουν λάθη. Αυτό σκεφτόμουν, που μου λες πως αισθάνεσαι» συμπλήρωσε ο Νίνο.