Έσκασαν τα ευχάριστα - Στα καλύτερα της η Νατάσσα Θεοδωρίδου

Κυκλοφορεί νέο τραγούδι και κάνει χαμό στο Tik Tok

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Έσκασαν τα ευχάριστα - Στα καλύτερα της η Νατάσσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσσα Θεοδωρίδου λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ερωτικό τραγούδι, σαν αυτά τα παλιά και αγαπημένα, που μας είχε συνηθίσει. Και ενώ λοιπόν είναι όλα έτοιμα, αυτές τις ημέρες ολοκλήρωσε τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο του single, το οποίο φέρει την υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη (Τι απαντά ο ίδιος για τις φήμες περί σχέσης με τη Νατάσσα).

Η τραγουδίστρια μας έδωσε μια μικρή ιδέα σχετικά με τον αέρα, που θα αποπνέει το νέο της βήμα, μέσα από ένα tik tok βίντεο, το οποίο ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Το βίντεο της Νατάσσας Θεοδωρίδου στο Tik Tok

«Η πιο ωραία φωτογράφηση για το εξώφυλλο του #dentrapikes με τα πιο χαρούμενα παιδιά στη Θεσσαλονικάρα..», έγραψε η Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Οι αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της Θεοδωρίδου

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τον τελευταίο καιρό η Νατάσα Θεοδωρίδου και το ότι παρά το γεγονός πως όλα τα νυχτερινά κέντρα έχουν κλείσει λόγω των μέτρων της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό, εκείνη συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο θέατρο Παλλάς.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Τετάρτης (12/1), ο Τριαντάφυλλος, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας και ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησαν στην εκπομπή T-live και τοποθετήθηκαν για τις εμφανίσεις της τραγουδίστριας.

«Είναι μαγκιά της που δουλεύει, δηλαδή τι θέλουμε όταν πηγαίνει καλά ο γείτονάς μας να μην χαιρόμαστε; Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ και χαίρομαι διπλά για τη Νατάσα, γιατί σε μία εποχή που όλα είναι κλειστά, αυτή κατάφερε με τον δικό της τρόπο να δουλέψει. Ας κάνουν και οι άλλοι τα μαγαζιά θέατρα, δηλαδή γιατί να έχουμε κακία μέσα μας; Εγώ χαίρομαι μέσα από τη ψυχή μου και εύχομαι ότι όλο αυτό θα τελειώσει κάποια στιγμή και όλοι θα τραγουδάμε στα μαγαζιά μας και εκεί που είμαστε» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Από την άλλη μεριά, ο Κωνσταντίνος Δρούλιας τόνισε: «Δεν είναι μόνο τα μαγαζιά που εμφανιζόμαστε εμείς κλειστά, γενικά είναι κλειστή η μουσική. Ένας χώρος ολόκληρος χώρος της μουσικής παραμένει άνεργος. Υπάρχει άνιση μεταχείριση, όταν εγώ που είμαι τραγουδιστής κάθομαι σπίτι μου γιατί ακούω τα μέτρα της κυβέρνησης και με έχει κλειστό για να μην μεταδώσω τον κορωνοϊό και κάποιοι άλλοι καλλιτέχνες τραγουδούν επειδή είναι σε θέατρο. Επειδή αλλάζει ο ΚΑΔ;».

Ο Χρίστος Αντωνιάδης ανέφερε: «Επιλογή της ήταν και της βγήκε. Το θέμα μου εμένα είναι όχι γιατί είναι η κυρία Θεοδωρίδου ανοιχτή, αλλά γιατί δεν είμαστε όλοι ανοιχτοί».

ex]