«Δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε σε εμένα...» - Αφοπλιστική η Ναταλία Τσαλίκη για το κίνημα Me Too

Τι φοβάται για την κόρη της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε σε εμένα...» - Αφοπλιστική η Ναταλία Τσαλίκη για το κίνημα  Me Too

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε στην Κορύνα Μανταγάρη και στην Real L!fe, κάνοντας λόγο για το ελληνικό κίνημα metoo, ενώ αναφέρθηκε και στο περιστατικό που συνέβη στην ίδια. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε και στο αν έχει συζητήσει επί του θέματος και με την κόρη της, που είναι και η ίδια ηθοποιός. (Δείτε εδώ την κόρη της με τον ηθοποιό σύντροφό της)

Το metoo και η Ναταλία Τσαλίκη

Τον τελευταίο χρόνο. οπότε ξεκίνησε και το κίνημα Me Too, αποκαλύψατε πως είχατε υποστεί bullying από γνωστό πρωταγωνιστή. Αυτό το συζητήσατε με την κόρη σας και τι συμβουλές της δώσατε;

Δεν ξέρω αν θα το έλεγα bullying και κακή συμπεριφορά, δεν μου αρέσουν αυτές οι ταμπέλες αλλά είχα μια τέτοια εμπειρία. Δεν το συζήτησα καθόλου και τώρα πρόσφατα της το είπα. Δεν σημαίνει ότι επειδή έτυχε σε εμένα, θα τύχει και σε εκείνη. Έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στην κόρη μου. Ξέρετε τη σέβομαι και την εκτιμώ απεριόριστα και πολλές φορές δέχομαι από εκείνη «συμβουλές». Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο κριτήριό της και στην ωριμότητά της.

«Έχει γίνει ένα είδος reality»

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε το πρωί της Πέμπτης (2/12) στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo στο ελληνικό θέατρο.

«Με στεναχωρεί το ότι όταν παρουσιάζεται ένα γεγονός, δίνουμε λιγότερη έμφαση και σημασία στο ίδιο το γεγονός και περισσότερο στο τι θα πούμε. Μαζευόμαστε όλοι και γινόμαστε αυτόκλητοι κριτές. Καταδικάζουμε, συμφωνούμε, διαφωνούμε, διχαζόμαστε, παίρνουμε θέσεις υπέρ ή κατά και γίνεται ένα είδος reality πάνω στο ίδιο το γεγονός, το οποίο τελικά υποβαθμίζεται. Μας ενδιαφέρει πιο πολύ το γύρω γύρω. Η φασαρία…

Βεβαίως και έχω αντιμετωπίσει δύσκολες συμπεριφορές. Για αυτό πήρα αμέσως θέση και είπα ότι καλά κάνουν οι άνθρωποι και μιλάνε και εκτίθενται. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και γενναίο να μπορείς να εκθέτεις τα πράγματά σου έτσι και καλό είναι αυτό να μη ξεχαστεί. Αυτή είναι η πρόθεση» ανέφερε η Ναταλία Τσαλίκη, η οποία είχε ξανά αναφερθεί στο κίνημα.