Έφυγε από την Αθήνα η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Που θα γιορτάσει τις ημέρες του Πάσχα;

Η ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έφυγε από την Αθήνα η Ζενεβιέβ Μαζαρί - Που θα γιορτάσει τις ημέρες του Πάσχα;

Ένας ένας οι διάσημοι celebrities φεύγουν από την Αθήνα, αφού τα τελευταία δύο χρόνια τα περιοριστικά μέτρα του κορωνοϊού μας ανάγκασαν να παραμείνουμε στα σπίτια μας, ακόμα και το Πάσχα. Οι περισσότεροι έχουν ταξιδέψει για το νησί των Ανέμων, ενώ λίγοι είναι εκείνοι που προτίμησαν τις πιο ήσυχους και παραδοσιακούς προορισμούς.

Στην Τήνο για Πάσχα η Ζενεβιέβ Μαζαρί

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ζενεβιέβ Μαζαρί, η οποία επέλεξε την Τήνο για να περάσει το φετινό Πάσχα με την οικογένειά της. Μάλιστα τα νέα αυτά δημοσίευσα μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόσταρε ένα βίντεο με τα παιδιά της να παίζουν στην φύση.

Η Ροζαλία και μικρός, Μίσα έδειχναν να το απολαμβάνουν πολύ. «Φύση αυτή η αιώνια αγάπη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Δεν είμαι καρεκλάκιας»

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day την Τετάρτη 30/3 και αποκάλυψε ποια είναι η ιδανική, για εκείνη πάντα, επιτροπή για το ριάλιτι μόδας, GNTM αλλά αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη επιστροφή της Βίκυς Καγιά και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Δεν έχω ιδέα. Δεν ξέρω αν θα είμαι σε ρόλο κριτή ή art director. Όταν θα υπάρξει συζήτηση θα συζητήσω όλα τα ενδεχόμενα, δεν κολλάω στις καρέκλες, δεν είμαι καρεκλάκιας», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Όσον αφορά, όμως, τις δηλώσεις για της επιστροφές στο ριάλιτι, η απάντησή της ήταν ασαφής: «Τα έχω ακούσει από εσάς ΄πως και εσείς τα έχετε διαβάσει σε σάιτ. Επίσημα δεν μου έχει πει κανείς κάτι. Ιδανική επιτροπή είναι αυτή που επιλέγει το κανάλι».