Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Καλλιάνος - Το πρώτο Πάσχα με τον γιο του και οι τρυφερές αναρτήσεις

Πιο χαρούμενος από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας ο Γιάννης Καλλιάνος - Το πρώτο Πάσχα με τον γιο του και οι τρυφερές αναρτήσεις

Ο Γιάννης Καλλιάνος μαζί με την σύντροφό του, Χάρις Δαμιανού έχουν έναν λόγο παραπάνω να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς το φετινό Πάσχα για το ερωτευμένο ζευγάρι είναι ιδιαίτερα ξεχωριστό αφού πριν από λίγο καιρό απέκτησαν το πρώτο του παιδάκι.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μετεωρολόγος είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media όπου αρκετά συχνά μοιράζεται διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά ο ίδιος θέλησε να δημοσιεύσει κάποιες τρυφερές φωτογραφίες μαζί με την αγαπημένη του οικογένεια από τις πρώτες πασχαλινές διακοπές ως μπαμπάς πλέον. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Η τρυφερή ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

Ο λόγος που δεν ήταν παρών στον τοκετό της γυναίκας του - «Ήμουν σε...»

Καλεσμένοι στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκαν το πρωί της Παρασκευής 4/2 ο Γιάννης Καλλιάνος και η σύζυγός του, Χάρις Δαμιανού. Ο γνωστός μετεωρολόγος αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τον λόγο που δεν ήταν παρών στον τοκετό της συζύγου του, όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους.

«Ήταν φυσιολογική γέννα, ήμουν απ’ έξω εγώ. Δεν τα μπορώ εγώ τα νοσοκομεία και τα αίματα. Ήμουν σε συνεχόμενη επικοινωνία με τον γιατρό μας. Κάθε πέντε λεπτά τον έπαιρνα τηλέφωνο, δεν τον άφηνα να κάνει τη δουλειά του. Πέρασε μισή ώρα τον ξαναπήρα τηλέφωνο και εκεί που το σηκώνει ακούω ένα κλάμα μωρού.

Ήταν μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου» αποκάλυψε ο Γιάννης Καλλιάνος που λύγισε πριν μερικές μέρες στον αέρα του MEGA.