Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανατριχιάζει το γκολ που αφιέρωσε στον γιο του που έφυγε από την ζωή - Χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο

Η συγκινητική στιγμή

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ανατριχιάζει το γκολ που αφιέρωσε στον γιο του που έφυγε από την ζωή - Χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως κατά την διάρκεια της γέννησης των δίδυμων παιδιών που περίμενε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την αγαπημένη του, το ένα δυστυχώς δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να καταλήξει.

Ωστόσο, ο γνωστός ποδοσφαιριστής έπρεπε να επιστρέψει και πάλι στα γήπεδα καθώς στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ, ο Πορτογάλος σταρ μάλιστα σκόραρε στο 34ο λεπτό, μειώνοντας σε 2-1 για την ομάδα του.

Πιο συγκεκριμένα, μετά το γκολ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδειξε τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ στον αδικοχαμένο γιο του, με αποτέλεσμα το γήπεδο να συγκινηθεί με την κίνησή του.

Η συγκινητική κίνηση του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ρίγη συγκίνησης στο Twitter με τα μηνύματα συμπαράστασης για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την απώλεια του γιου του

Αρκετά δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες τόσο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο όσο και για την οικογένειά του καθώς η αγαπημένη του σύντροφος, Τζορτζίνα Ροντρίγκες την ώρα της γέννας έχασε το ένα από τα δίδυμα παιδάκια τους προκαλώντας θλίψη.

Μάλιστα, η είδηση έγινε γνωστή μέσα από μια δημοσίευση που έκανε ο γνωστός ποδοσφαιριστής στο instagram όπου προκάλεσε ρίγη συγκίνησης. Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter θέλησαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα συμπαράστασης στον ίδιο αλλά και την οικογένειά του καθώς η τροπή των γεγονότων ήταν απρόσμενη.

Τα μηνύματα συμπαράστασης στο Twitter για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την αγαπημένη του