Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Η άκρως τρυφερή ανάρτηση

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη

Με αφορμή τον καλό καιρό η Μαρία Κορινθίου μαζί με τον Γιάννη Αϊβάζη αποφάσισαν να το εκμεταλλευτούν καθώς το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου αποφάσισαν να πάνε μέχρι την παραλία.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μαζί με την κόρη τους, Ισμήνη αποφάσισαν να πάνε μέχρι την Ελαφόνησο για τις διακοπές του Πάσχα. Μάλιστα, μαζί τους είχαν και συντροφιά τα τρία σκυλάκια τους τα οποία αναμφίβολα είναι αχώριστα.

Από την άλλη, η Μαρία Κορινθίου (δείτε εδώ το νέο της επαγγελματικό βήμα) είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές. Έτσι λοιπόν, στην τελευταία της ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Χαρούμενοι, χαλαροί, απολαμβάνουμε τον ήλιο και την ελληνική θάλασσα».

Η ανάρτηση της Μαρίας Κορινθίου από την οικογενειακή εξόρμηση στην Ελαφόνησο

«Θεωρούμε και οι δύο ότι...» - Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσίαζε Αϊβάζης και Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης πιάστηκε από τις κάμερες του Happy Day και έκανε δηλώσεις, τις οποίες ακούσαμε το πρωί της Παρασκευής 15/4. Ο ηθοποιός μίλησε πολύ ανοιχτά για το ενδεχόμενο να τον δούμε σε μια εκπομπή με τη γυναίκα του Μαρία Κορινθίου μιας και είναι από τα ζευγάρια, που κάνουν πολλά πράγματα από κοινού.

Μπορεί πολλές φορές να έχουν έρθει σε ρήξη και να το έχουν μοιραστεί με τον κόσμο, όμως αυτό δε σημαίνει πως αν έρθει μια πολύ δυνατή πρόταση για εκπομπή δε θα τη δεχτούν.

«Θεωρούμε και οι δύο ότι για να κάνουμε εκπομπή πρέπει να είναι σούπερ ουάου, στα μέτρα μας και όχι όπως θέλουν και προστάζουν οι μόδες» είπε ο Γιάννης Αϊβάζης.