Θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας ο Φίλιππος Μιχόπουλος; - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

«Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας ο Φίλιππος Μιχόπουλος; - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

Συνέντευξη στη «Real Life» παραχώρησε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή ενώ από την άλλη δεν δίστασε να αναφερθεί και για τον αγαπημένο της, Φίλιππο Μιχόπουλο με τα πιο τρυφερά λόγια (δείτε επίσης εδώ την πραγματική διαφορά ηλικίας που έχουν).

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο Φίλιππος (Μιχόπουλος) είναι ο ιδανικός σύζυγός με τα δικά σου μάτια;

Δεν ξέρω για τον καθένα ποιο είναι το ιδανικό, αλλά εμένα με καλύπτει ο Φίλιππος σε όλα. Έχει αυτό το χαμόγελο και τη θετική διάθεση που τους κερδίζει όλους. Είναι πολύ αγνή ψυχή, πολύ αγνός άνθρωπος, αισθάνομαι σιγουριά πλάι του. Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει τον Φίλιππο.

Είναι αδιανόητο αυτό (γέλια)! Έχει μια εσωτερική ηρεμία, παρόλο που δεν είναι πάντα ήρεμος, ξέρει πώς να κρατά τις ισορροπίες, έχει μία σταθερότητα και αυτό μου εμπνέει ασφάλεια δίπλα του.

Ένα από τα μυστικά μίας όμορφης σχέσης, ποιο είναι;

Η ειλικρίνεια, η επικοινωνία και ο σεβασμός…

Σκέφτεστε να κάνετε ένα τρίτο παιδί;

Δεν λέω τίποτα, ο χρόνος θα δείξει για ένα τρίτο παιδί. Ποτέ δεν λέω «ποτέ» και δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε αρνητική είμαι, ούτε θετική. Το αφήνουμε και όπως μας τα φέρει η ζωή. Ολοκληρωμένη νιώθω ήδη. Δεν είναι κάτι που το σκέφτομαι, δεν είναι όμως και κάτι που το αποκλείω.

Πότε σχεδιάζετε τη βάφτιση της κόρης σας;

Τη βάφτιση της Σιέννας τη σχεδιάζουμε μέσα στο καλοκαίρι. Δεν το έχουμε όμως οργανώσει ακόμη, είμαστε στη φάση της αναζήτησης. Δεν ξέρουμε εάν θα γίνει στη Σαντορίνη, σίγουρα όμως θα γίνει το καλοκαίρι.

Ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα η Αθηνά Οικονομάκου - Πότε θα βαφτίσει την κόρη της

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος γνωρίστηκαν το 2013 στην Μύκονο και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2018 σε ένα ονειρικό σκηνικό στην Μύκονο (δείτε φωτογραφίες).

«Γνωριστήκαμε στη Μύκονο, σε μια παραλία. Τελικά είχαμε βρεθεί και το προηγούμενο βράδυ, είχαμε έρθει πρόσωπο με πρόσωπο κι εκείνος μετά μου είπε πως κάτι υπήρχε στην ατμόσφαιρα. Εγώ δεν το θυμάμαι, όμως, κι αυτό είναι το παράπονό του! Ουσιαστικά συναντηθήκαμε την επόμενη μέρα στην παραλία, εκεί γνωριστήκαμε», έχει δηλώσει η ηθοποιός σε συνέντευξη της.

«Στη σχέση μας κάνει κουμάντο ο Φίλιππος…Θα πω την γνώμη μου, θα βάλω τα όριά μου, αλλά ο άντρας είναι ο κυρίαρχος σε μια σχέση. Δεν θέλω κανέναν ”σατράπη” στη ζωή μου αλλά ούτε και έναν που θα τον κάνω ό,τι θέλω», είχε επίσης εξομολογηθεί.

Μέχρι σήμερα παραμένουν πολύ ερωτευμένοι, ενώ έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία με τον ερχομό των παιδιών τους. Του γιου τους Μάξιμου και της κόρης της Σιένας.

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να βάφτισε το γιο της σε μυστική τοποθεσία χωρίς τα media τριγύρω της, όμως τώρα ήρθε η σειρά της κόρης της για να βαφτιστεί. Μάλιστα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω ενός Q&A που πραγματοποίησε, αποκάλυψε πότε θα γίνει το μυστήριο.

Όπως απάντησε σε διαδικτυακή της φίλη, μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο πήραν την απόφαση η βάφτιση της Σιένας να γίνει φέτος το καλοκαίρι.

Πότε θα βαφτίσει την κόρη της η Αθηνά Οικονομάκου