Ερωτική απόδραση για το Πάσχα - Οι ρομαντικές φωτογραφίες Μπόγδανου και Εξαρχοπούλου στο αμάξι

Δεν ξεκολλάει ο ένας από τον άλλον

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ερωτική απόδραση για το Πάσχα - Οι ρομαντικές φωτογραφίες Μπόγδανου και Εξαρχοπούλου στο αμάξι

Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου είναι ένα από τα πολύ ερωτευμένα και λαμπερά ζευγάρια της showbiz, οι οποίοι απολαμβάνουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν το έρωτα τους, χωρίς κανένα δισταγμό (Δείτε τα τρυφερά τετ α τετ).

Αυτή τη φορά αποφάσισαν να αφήσουν την Αθήνα και να πάνε κάπου παραθαλάσσια οι δύο τους, εν όψει των διακοπών του Πάσχα. Χωρίς να κάνουν κάποια αποκάλυψη με την τοποθεσία, τα story στο Instagram πήραν φωτιά, δείχνοντας τις ξέγνοιαστε βόλτες τους με το αμάξι και την πολύ χαλαρή τους διάθεση.

Η εξόρμηση του Ηλία Μπόγδανου και της Αλεξάνδρας Εξαρχοπούλου

Μπόγδανος και Εξαρχοπούλου

Η έντονη ενόχλησή για τις ερωτήσεις αναφορικά με τη σχέση τους

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show βρέθηκε ο Ηλίας Μπόγδανος το βράδυ της Τετάρτης (22/12), ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, τονίζοντας πως όσο καιρό βρισκόταν ο ίδιος μέσα στο Survivor, εκείνη δεχόταν έναν πόλεμο από τους δημοσιογράφους.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής εξήγησε από τη μία πως δεν μετάνιωσε που πήγε στο ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο από την άλλη τον στεναχώρησε η αντιμετώπιση που είχε η αγαπημένη του, ενώ να σημειώσουμε πως κάποιες φήμες τους θέλουν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή αλλά μπορώ να πω ότι έχω βρει έναν άνθρωπο, τον οποίο θαυμάζω όσο κανέναν άλλον και είμαι πραγματικά τυχερός. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει αλλά αυτό τον άνθρωπο τον θαυμάζω και τον εκτιμώ αφάνταστα. Αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ οτιδήποτε κι αν γίνει.

Στεναχωρήθηκα γιατί, όσο ήμουν μέσα στο Survivor, έβγαιναν πράγματα αλλιώς προς τα έξω. Ξέρω ότι η Αλεξάνδρα δεχόταν πόλεμο, έρχονταν κάμερες έξω από το σπίτι της. Πραγματικά με στεναχώρησαν κάποιες συμπεριφορές και πληγώθηκα. Οπότε σήμερα είμαι πιο προσεκτικός και όσο μπορώ πιο μακριά από όλα αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.