«Ο πατέρας μου πέθανε στα γενέθλιά μου» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η Καρακάση για τον τραγικό θάνατο που τη συγκλόνισε

Την ίδια ημέρα 5 χρόνια μετά έχασε άλλο ένα οικογενειακό άτομο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο πατέρας μου πέθανε στα γενέθλιά μου» - ''Τσακίζει'' κόκκαλα η Καρακάση για τον τραγικό θάνατο που τη συγκλόνισε

Η Ελένη Καρακάση παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό On time και μεταξύ των αποκαλύψεων που έκανε για τοι αμοιβές από τις άγιες μέλισσες μίλησε και για ον θάνατο που τη συγκλόνισε αυτόν του πατέρα της.

Συγκλονιστικές είναι οι μάλιστα οι μαρτυρίες της για το συμβάν καθώς όχι μόνο τον έχασε στην πολύ τρυφερή ηλικία των 21 χρόνων της αλλά το μοιραίο γεγονός συνέβη στην ημέρα των γενεθλίων της καθώς μάλιστα την ίδια ημέρα πέντε χρόνια αργότερα έχασε και τη θεία της. Παρ όλα αυτά δε θέλει να συνδέει τα γεγονότα και θεωρεί πως έγιναν όλα τυχαία.

Οι δηλώσεις της Ελένης Καρακάση για την απώλεια του πατέρα της

Η πρώτη απώλεια της ζωής σου ήταν ο θάνατος του πατέρα σου;

Ναι. Ο πατέρας μου πέθανε στα γενέθλιά μου, όταν έκλεισα τα 21 μου χρόνια. Μετά από πέντε χρόνια από το θάνατό του πάλι στα γενέθλιά μου -5 Φεβρουαρίου- πέθανε η αδελφή του, η οποία είναι αυτή που με σπούδασε! Αλλά δεν τα συνδέω. Όλα αυτά τα βγάζω από το μυαλό μου.

Ελένη Καρακάση

Δεν επιτρέπω να με επηρεάζουν οι ημερομηνίες. Καθετί το λύνω και το αφήνω πίσω μου. Δεν το αφήνω για να έχω πληγές. Τα πράγματα που έχουν μείνει ανοιχτές πληγές, πάντα αιωρούνται πάνω από το κεφάλι μας. Εγώ φροντίζω να τα λύνω όλα και να προχωράω.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε παιδί αλλά...»

H Ελένη Καρακάση παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «ΜΕGA Καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη. Στην κάμερα μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις, αλλά και για το παιδί που δεν κατάφερε να αποκτήσει με τον σύντροφό της.

«Δεν είχα σκοπό να γίνω ηθοποιός. Στην Τρίτη Λυκείου αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Όλα τα χρόνια της σχολής δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο. Όταν δεν είχα το θέατρο, είχα το τραγούδι», είπε αρχικά η ηθοποιός, η οποία είχε μιλήσει και για την πιο δύσκολη οντισιόν που έχει περάσει.

Και συνέχισε για τις επεμβάσεις: «Δεν μου αρέσουν οι παρεμβάσεις στο πρόσωπο, γιατί αλλάζει το βλέμμα. Έχω κάνει Botox και έβλεπα ότι έχω αλλάξει».

Όπως αποκάλυψε, προσπάθησαν να κάνουν παιδί με τον αγαπημένο της, αλλά δεν ήρθε ποτέ: «Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε. Δεν το προσπαθήσαμε τρομερά, γιατί ήταν πολλοί οι λόγοι. Δεν θα κράταγα κανένα γάμο, αν δεν ήταν υγιής, μόνο για τα παιδιά. Είχα πει στη μαμά μου “αν δεν είσαι καλά χώρισε, φύγε”».