Μοιάζουν μόνο στα μάτια και... - Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με την αδερφή της

Απίστευτο! Δεν μοιάζουν σχεδόν καθόλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μοιάζουν μόνο στα μάτια και... - Η πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Μαλέσκου με την αδερφή της

Μπορεί να έχουμε δει τον μπαμπά της αλλά και τον κούκλο αδερφό της, όμως Ιωάννα Μαλέσκου δεν μας είχε δείξει ποτέ την αδερφή της, ενώ ούτε είχε μιλήσει για εκείνη ποτέ, όπως έχει κάνει για άλλα μέλη της οικογένειας της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη τους κοινή φωτογραφία και μας έδειξε πόσο μοιάζουν στο πρόσωπο.

Αυτή είναι η αδερφή της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Ελένη Μαλέσκου δεν θέλει να απασχολεί τα media για αυτό και βρίσκεται στο πλευρό της αδερφής της εντελώς αθόρυβα και δεν εμφανίζεται πουθενά μπροστά από τις κάμερες.

«Κανείς μας δεν ορίζεται από προηγούμενες σχέσεις»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 με αφορμή την συνέντευξη της Ματίνας Ζάρα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Love it», η Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να τοποθετηθεί και να αναφερθεί on air στις προηγούμενες σχέσεις, μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που την βλέπουμε να ξεσπάει.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε: «Θέλω να πω… Όχι δεν θα πω κάτι… Ωραία, θα πω! Θέλω να πω ότι γενικά αν είσαι ένας άνθρωπος που δεν μοιράζεται τα προσωπικά του και τις σχέσεις, γιατί τα προστατεύει ή έτσι είναι η φιλοσοφία του, αλλά βγαίνουν πράγματα τα οποία δεν συμβαίνουν και εσύ δεν τα αναιρείς, δεν τα διαψεύσεις, δεν ασχολείσαι συνεχίζουν αυτά να ασχολούνται μαζί σου.

Και κάποια πράγματα τα οποία δεν στέκουν αλλά και να έστεκαν, πιθανώς, σε ακολουθούν ενώ εσύ έχεις κάνει τα βήματα σου και προχωράς. Μόνη, όταν χωρίζεις με κάποιον είναι κακό γιατί καθένας μας δεν ορίζεται είτε από προηγούμενες σχέσεις, εφόσον είναι στο παρελθόν, είτε από πιθανότητες ανθρώπων που θα μπορούσαν να είναι μαζί.

Είμαστε αυτό που είμαστε σε κάποια φάση και με αυτούς που επιλέγουμε να είμαστε… είμαστε και δεν χρειάζεται και να το κρύβουμε αλλά δεν χρειάζεται και να το διατυμπανίζουμε».