"Τσακίζει" κόκαλα η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού για την γιορτή του αδερφού της, Τζωρτζή

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε που έφυγε από την ζωή ο Τζώρτζης Μονογυιός μετά από το τροχαίο ατύχημα που είχε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μάλιστα, ο άτυχος επιχειρηματίας σήμερα 25/6 θα είχε την ονομαστική του εορτή.

Έτσι λοιπόν, η Κατερίνα Μονογυιού η οποία είναι αδερφή του, αποφάσισε να κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, η βουλευτής της Ν.Δ, Κατερίνα κοινοποίησε μια φωτογραφία με την εικόνα του Αγίου Γεωργίου, ένα αναμμένο καντήλι και μια κορνίζα του αδικοχαμένου αδερφού της.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Μονογυιού

Ανάρτηση Κατερίνας Μονογυιού

Τζώρτζης Μονογυιός: Άνοιξαν τα καταστήματα του στη Μύκονο

Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη ζωή του και άφησε πίσω του τεράστιο πόνο στην οικογένειά του. Η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία ήταν απαραρηγόρητη στο μνημόσυνό του, καλείται να σταθεί στα πόδια της μακριά του και να είναι βράχος για τα παιδιά τους.

Χρειάστηκε χρόνο για να μπορέσει να αναρρώσει πλήρως και να περπατήσει ξανά, καθώς ήταν μαζί με τον σύζυγό της την ημέρα του ατυχήματος, ωστόσο, πέρα από τα παιδιά, οι επιχειρήσεις που διέθετε ο αδικοχαμένος είναι ένα ακόμη κομμάτι το οποίο θα πρέπει να διευθετήσει η ίδια.

Άνοιξαν τα μαγαζιά του Τζώρτζη Μονογυιού στη Μύκονο

Όπως φαίνεται, λοιπόν, από την κάμερα του Mykonos Live TV, τα μαγαζιά τους στην Μύκονο άνοιξαν τις πόρτες τους για να υποδεχθούν τον κόσμο, παρά τις πολύωρες διαδικασίες και τη γραφειοκρατεία που αντιμετώπισε για να καταφέρει να συμβεί αυτό.

Μάλιστα, η γυναίκα του Τζώρτζη εντοπίστηκε έξω από το ένα μαγαζί καθισμένη σε ένα τραπεζάκι μόνη της, ντυμένη στα μαύρα.