Στιγμές ευτυχίας για την Κοντοβά και την κόρη της - Η πρώτη τους βόλτα στη θάλασσα

Το συγκινητικό βίντεο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Κοντοβά και την κόρη της - Η πρώτη τους βόλτα στη θάλασσα

Η Χριστίνα Κοντοβά βιώνει χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μαζί με τον άντρα της και την μικρή Ada, την οποία βλέπει να μεγαλώνει μαζί τους όμορφα. Κάθε στιγμή τους είναι μοναδική, όπως οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας με κομψό ντύσιμο και η φυσικά η πρόσφατη απόδραση τους στην Πάρο.

Για τις γιορτές του Πάσχα βρέθηκαν εκεί οι 3 τους περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές. Μάλιστα η Χριστίνα προσπαθεί να γνωρίσει στο κοριτσάκι όλα εκείνα, που δεν είχε στη χώρα της και με ένα βίντεο στο instagram, μας έδειξε την βόλτα και τα παιχνίδια τους στη θάλασσα.

Η Χριστίνα Κοντοβά παίζει με την κόρη της στη θάλασσα

Στην Πάρο η Χριστίνα Κοντοβά με την κόρη της για το Πάσχα

Για τους περισσότερους οι Πασχαλινές διακοπές έχουν ήδη ξεκινήσει, για αυτό έχει προκληθεί και το κυκλοφοριακό κομφούζιο, ενώ οι περισσότεροι διάσημοι έχουν ήδη ξεκινήσει τις εξορμήσεις τους στα χωριά τους, στη νησιωτική Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών, βρίσκεται και η Χριστίνα Κοντοβά με τον Τζώνη Καλημέρη και την κόρη τους, Ada, όπου αποφάσισαν να περάσουν το πρώτο τους Πάσχα στην Πάρο.

Μάλιστα είναι αποφασισμένοι να περάσουν ένα υπέροχο Πάσχα, καθώς θα είναι και το πρώτο που το ζευγάρι θα απολαμβάνει τη συντροφιά της κόρης τους.

«Ευχαριστώ τον Θεό που είχα καθαρό μυαλό και έδωσα στον εαυτό μου την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία. Είναι μία εμπειρία που σου δίνει όραμα. Η διαμονή μου στην Αφρική μου δίδαξε την υπομονή, όπως λέω πάντα όμως, αν υπήρχε παράδεισος είναι εκεί», είπε σε πρόσφατη συνέντευξη η σχεδιάστρια μόδας.

Μαμά και κόρη είναι πραγματικά αχώριστες ενώ η Χριστίνα Κοντοβά πολλές φορές δημοσιεύει στον λογαριασμό της στο instagram τρυφερές στιγμές από την καθημερινότητά της θέλοντας έτσι να μοιραστεί τη χαρά της και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τζώνη Καλημέρης - Άντα