Την έπιασε νευρικό γέλιο στον αέρα της εκπομπής - Με τι ξεκαρδίστηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Όσα ακούστηκαν στο Στούντιο 4

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Την έπιασε νευρικό γέλιο στον αέρα της εκπομπής - Με τι ξεκαρδίστηκε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4 όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου θα παρατήρησε την πολύ αστεία συζήτηση, που είχαν οι δύο παρουσιαστές σχετικά με τον Ντέμη Ρούσσο.

Η κουβέντα δεν έβγαζε νόημα από ένα σημείο και μετά η Νάνσυ ξεκίνησε να γελάει ασταμάτητα με τις απορίες του συναδέλφου της. Πρόκειται για ένα πολύ οικείο τηλεοπτικό ζευγάρι και για το λόγο αυτό η γυναίκα έχει την ίδια άνεση να γελάει αλλά και να κλαίει γοερά, με θέματα που τη συγκινούν.

Το ασταμάτητο γέλιο της Νάνσυ Ζαμπέτογλου στο Στούντιο 4

«Ήταν φίλοι με τον θείο μου. Μας φιλοξενούσε ο θείος μου στην Ρώμη, χτυπά το κουδούνι, ανοίγουμε την πόρτα κι ήταν ο Ντέμης Ρούσσος. Βόλτα ήρθε, δεν έμεινε το βράδυ». Την ίδια στιγμή ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος δεν μπορούσε να κατανοήσει το πως βρέθηκε στην πόρτα του σπιτιού ο μουσικός: «Μέσα στο σπίτι ή έξω από το σπίτι;»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μάταια προσπαθούσε να του εξηγήσει και στη συνέχεια ξέσπασε σε νευρικό γέλιο: «Θανάση τι εννοείς; Είσαι με τα καλά σου; Τι δεν καταλαβαίνεις πουλάκι μου; Τι έφαγες;».

«Να περιαυτολογεί, να μην θέλει να...» - Η Ζαμπέτογλου αποκαλύπτει τι την ενοχλεί σε ένα καλεσμένο

Η γλυκύτατη παρουσιάστρια της Ερτ, Νάνσυ Ζαμπέτογλου παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στην Real L!fe και μεταξύ άλλων μίλησε για τους καλεσμένους που έρχονται στην εκπομπή της, στο Στούντιο 4, για το τι την ενοχλεί στην συμπεριφορά κάποιων αλλά και πως τους αντιμετωπίζει αν δεν υπάρχει χημεία.

Τι σε κουράζει σε έναν καλεσμένο;

Να περιαυτολογεί, να αυτοθαυμάζεται, να μη θέλει να ανοιχτεί, να έρχεται με συγκεκριμένη ατζέντα στο μυαλό του. Ευτυχώς, έχει συμβεί μια δυο φορές.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου αποκαλύπτει για την εκπομπή της

Όταν λείπει η χημεία με τους καλεσμένους πως το διαχειρίζεσαι;

Αν κάποιος δεν θέλει να μιλήσει σε μία συνέντευξη ή θέλει να πει μόνο συγκεκριμένα πράγματα, δεν επιμένουμε. Προσπαθούμε να υπάρχει πάντα μια ευχάριστη ατμόσφαιρα, αλλά, αν δεν λειτουργήσει, θα χαιρετήσουμε ευγενικά μετά από 20 λεπτά και θα συνεχίσει ο καθένας τη δουλειά του. Δεν έχει συμβεί, όμως, πολλές φορές. Οι καλεσμένοι μας έρχονται γιατί το θέλουν και είναι μεγάλη τιμή για εμάς αυτό.