Σε νέα σχέση η Ματίνα Ζάρα λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο; Η αποκάλυψή της

«Η αλήθεια είναι ότι...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε νέα σχέση η Ματίνα Ζάρα λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο; Η αποκάλυψή της

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και την Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Τρίτης 26/4 η Ματίνα Ζάρα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Χρήστο Βαρδάλο.

Η αποκάλυψη της Ματίνας Ζάρα για την προσωπική της ζωή

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα γράφουνε και είναι φυσιολογικό να γράφει ο καθένας κάτι. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, είμαι ελεύθερη κι ωραία. Αλλά το «ελεύθερη», εγώ πιστεύω είτε είναι ένας άνθρωπος σε σχέση είτε είναι ελεύθερος μόνος του, πρέπει να νιώθει ελεύθερος. Είμαι πολύ καλά στα επαγγελματικά μου».

 Σε νέα σχέση η Ματίνα Ζάρα λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Λάμπρο Χούτο;

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο Χούτο»

Στην κάμερα της εκπομπής Love It μίλησε το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Ματίνα Ζάρα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ξαφνικό χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε πως από τότε δεν έχουν ξανά επικοινωνήσει ποτέ.

«Νομίζω ότι ο κόσμος έχει βαρεθεί να ακούει γιατί χώρισα με τον Λάμπρο. Επειδή πήρε πάρα πολύ έκταση αυτό το θέμα, που το καταλαβαίνω γιατί πήρε, απλά μετά από μία φάση θέλω να μιλήσω για άλλα πράγματα. Αυτή τη στιγμή διανύω την καλύτερη φάση της ζωής μου».

Για το αν την ενοχλούσαν όσα γράφονταν για τη σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο: «Δεν με ενοχλούσε γιατί δεν έδινα και πολύ σημασία, ειδικά μετά από αυτό που έγινε αφοσιώθηκα 100% πάνω στην καριέρα μου.

Με τον Λάμπρο μετά από αυτά που έγιναν δεν είχαμε καμία επαφή, δεν μιλήσαμε. Πιστεύω ότι επειδή κρατήσαμε αυτή τη στάση μετά τον χωρισμό, θα χαιρόταν για εμένα και θα ήταν χαρούμενος που πηγαίνω καλά».