Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απολαμβάνει τις διακοπές του στην αγκαλιά της...

Η ανάρτηση στο Instaragm

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Κωνσταντίνος Καζάκος απολαμβάνει τις διακοπές του στην αγκαλιά της...

Αν και αποφεύγει να δημοσιεύει φωτογραφίες από τη προσωπική του ζωή, ωστόσο αυτό το Πάσχα αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Καζάκο, ο οποίος γέμισε τα social media με φωτογραφίες από τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος ποζάρει με την κόρη του Τζένη

Τον Κωνσταντίνο Καζάκο συνόδευε στις διακοπές του και η κόρη του, Τζένη, η οποία έχει πάρει το όνομά της, από την γιαγιά της, Τζένη Καρέζη. (Δείτε τι δηλώνει η ίδια για τη σύγκριση με τη γιαγιά της)

Τελευταία ανάρτηση με την κόρη του ήταν τον περασμένο Αύγουστο από την Κέρκυρα. Τότε μπαμπάς και κόρη πόζαραν μαζί στον φακό φορώντας ασπρόμαυρα σύνολα και ο ηθοποιός έγραψε στο Instagram «Με το καμάρι μου…».

Οκτώ μήνες μετά, ο Κωνσταντίνος Καζάκος δημοσίευσε ακόμα μία φωτογραφία τους. Αυτή τη φορά ο ηθοποιός βρέθηκε με την κόρη του στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο για τις μέρες του Πάσχα. Οι δυο τους ποζάρουν χαμογελώντας και ο διάσημος μπαμπάς γράφει με χιουμοριστική διάθεση στο Instagram:

«Πάσχα στην Κρήτη!!! Από αύριο δίαιτα….».

"Αφήστε πια ήσυχη την κόρη μου!"

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε το πρωί της Δευτέρας (11/10) ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο σπουδαίος ηθοποιός αναφέρθηκε στην κόρη του αλλά και στις συγκρίσεις με τη γιαγιά της, Τζένη Καρέζη, ένα θέμα που τον απασχολεί αρκετά τον τελευταίο ειδικά καιρό.

«Είναι άδικο να την συγκρίνουν με την Τζένη Καρέζη. Το έχω φάει κι εγώ όλο αυτό. Πολλοί άνθρωποι το έχουν έτσι στο μυαλό τους, όμως δεν είναι σωστό. Η κόρη μου θα παλέψει με ό,τι έχει και θα κάνει την δική της προσπάθεια. Θυμάμαι που την έβλεπαν όλοι και έλεγαν “αχ τι κρίμα, δεν πήρε τα μάτια της γιαγιάς της”. Αφήστε την ήσυχη πια».

Αναφορικά με το ελληνικό #metoo είπε: «Δεν περίμενα τόση έκταση. Σίγουρα. Σε όλους τους χώρους, όταν υπάρχει εξουσία, το πώς θα το διαχειριστεί αυτός που την έχει, είναι δύσκολο. Στο θέατρο πήρε έκταση, γιατί τα πρόσωπα ήταν γνωστά. Παντού γίνονται αυτά. Το θέατρο είναι η κορυφή του παγόβουνου».