Παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής γιόρτασε τα γενέθλια του στην Ύδρα - Το παρόν έδωσε ο Μαζωνάκης

Στην παρέα και ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής γιόρτασε τα γενέθλια του στην Ύδρα - Το παρόν έδωσε ο Μαζωνάκης

Μετά τις απολαυστικές καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, μία χώρα που λατρεύει ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Ζαν Πολ Γκοτιέ, πέρασε το φετινό Πάσχα στην υπέροχη Ύδρα και έτσι συνδύασε να περάσει και τα γενέθλια του στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού με εκλεκτή παρέα.

Εκεί δεν ήταν μόνος αφού στην εκλεκτή του παρέα ήταν ο Γιώργος Μαζωνάκης (δείτε εδώ τη μητέρα του υταγουδιστή) αλλά και ο επιχειρηματίας Χρύσανθος Πανάς, και μάλιστα οι καλοί του φίλοι, σκέφτηκαν να του ετοιμάσουν μια φανταστική τούρτα η οποία στο πάνω μέρος είχε τα χρώματα της Ελληνικής σημαίας.

Η ανάρτηση του Χρύσανθου Πάνα για τα γενέθλια του Ζαν Πολ Γκοτιέ

«Χαρούμενα γενέθλια. Είσαι ένας έξυπνος και καταπληκτικός άνθρωπος. Αξίζεις τα καλύτερα. Λίγοι καλοί φίλοι μαζευτήκαμε για τα γενέθλια του θρύλου», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο Χρύσανθος Πανάς σε σχετική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό είναι το υπερπολυτελές τζιπ του Γιώργου Μαζωνάκη - Κοστίζει πάνω από 90.000 χιλιάδες ευρώ

Ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο τραγουδιστής που έχει κερδίσει τις καρδιές του ελληνικού και όχι μόνο κοινού, είναι αρκετά ενεργός στα social media, με τις αναρτήσεις του να μαζεύουν χιλιάδες like από τους διαδικτυακούς του ακόλουθους και κάθε φορά τα σχόλια πέφτουν σα βροχή στις αναρτήσεις του καλλιτέχνη. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν απασχολεί σχεδόν ποτέ με αρνητικό τρόπο τα μέσα, αν και ακόμα μένει αναπάντητο ερώτημα το γιατί έκανε unfollow την Ναταλία Γερμανού και τι έχει συμβεί ανάμεσά τους.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να δείξει την βόλτα που έκανε με το υπερπολυτελές αυτοκίνητό του, το οποίο, κρατηθείτε.... κοστίζει πάνω από 92.000 ευρώ. Εμείς ωστόσο δεν μπορούμε παρά να τον θαυμάσουμε για τις καλόγουστες επιλογές του τόσο στο όχημα που έχει επιλέξει αλλά και στο όλο look που διάλεξε για να φορέσει.