Το "ατύχημα" του Μαυρίκιου Μαυρικίου που έγινε viral - "Σφάδαζε" από τους πόνους

Δεν πήγαν όλα όπως τα είχε προγραμματίσει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το

Το πρωί της Τρίτης 16/4 στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα, έπαιξαν απόσπασμα από ένα βίντεο που μοιράστηκε με τους φαν του ο Μαυρίκιος Μαυρικίου από τις Πασχαλινές διακοπές του στον Άγιο Κωνσταντίνο, από όπου κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του Ιλάειρα Ζήση

. Το ζευγάρι θέλησε να απολαύσει όμορφες οικογενειακές στιγμές και έτσι γονείς, συμπέθεροι, φίλοι αλλά και γείτονες έγιναν μία παρέα και διασκέδασαν μέχρι τελικής πτώσης.

Το "ατύχημα" του Μαυρικίου και της Ζήση στην κουζίνα

Οι δυο τους φανερά ενθουσιασμένοι μπήκαν στην κουζίνα για να μαγειρέψουν για χάρη ενός βίντεο, όμως εκεί ο μουσικός είχε ένα μικρό ατύχημα που τον έκανε να φωνάξει από τον πόνο καθώς κάηκε.

«Σύντομα είμαστε έτοιμοι να...» - Η αποκάλυψη του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρα Ζήση

Επέστρεψε στην Κύπρο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, ώστε να κανονίσουν όλες τις τελευταίες ετοιμασίες για τον γάμο τους, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο. Ενώ μετά έχουν κανονίσει να φύγουν για τα ταξίδια του «Asia Express», όπως ανακοίνωσαν το πρωί της Μ. Πέμπτης 21/4 στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». (Δείτε εδώ ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες της ταξιδιωτικής εκπομπής)

«Σύντομα. Είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μια συγκλονιστική εμπειρία» ήταν η απάντηση του Μαυρίκιου για το πότε αναχωρούν. Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψη ότι τους έχει γίνει πρόταση να κάνουν ριάλιτι την καθημερινότητά, πρόταση που από ότι καταλάβαμε απέρριψαν.

«Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχουμε ήδη δεχτεί τέτοια πρόταση. Είναι λίγο extreme αυτό το σενάριο να μας ακολουθεί μία κάμερα συνέχεια» δήλωσε ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά.

«Γίνεται χαμός με τις προετοιμασίες του γάμου μας. Τρέχουμε…», πρόσθεσε και έπειτα έπεσε μια ιδέα στο τραπέζι να κάνουν live streaming στον γάμο τους και όποιος θέλει να τον παρακολουθήσει έναντι μικρού αντιτίμου που θα πάει σε φιλανθρωπικό σκοπό.