«Να σε χαιρόμαστε αντρούλη μου» -Η συγκινητική ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου για την γιορτή του γιου της

Λιώσαμε με τη φωτογραφία

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Να σε χαιρόμαστε αντρούλη μου» -Η συγκινητική ανάρτηση της Μαντώς Γαστεράτου για την γιορτή του γιου της

Την ονομαστική του εορτή είχε εχθές, Δευτέρα 15/4 ο γιος της Μαντώς Γαστεράτου, η οποία σε λίγους μήνες θα γίνει μανούλα για δεύτερη φορά. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες και βίντεο με τον γιο της εχθές έκανε ακόμα μία ανάρτηση προκειμένου να ευχηθεί στο παιδάκι της, και η αλήθεια είναι πως συγκινηθήκαμε αρκετά από τα λόγια που έγραψε για το αγγελούδι της.

Τα χρόνια πολλά της Μαντώς Γαστεράτου στο γιο της

«Γιώργαρε μου αγάπη μου, αστέρι μου, στολίδι μου, φεγγάρι μου σε λατρεύω!!! Να σε χαιρόμαστε αντρούλη μου» έγραψε στο Instagram και δημοσίευσε μία τρυφερή τους φωτογραφία που είναι αγκαλιά.

«Έλεγα στον σύζυγό μου να μη με αφήσει να...»

Η Μαντώ Γαστεράτου έδωσε μια ιδιαίτερη συνέντευξη από το πάτωμα του σπιτιού της στο Happy Day την Δευτέρα 18/4, μιας και η κατάσταση της δεν της επιτρέπει να μετακινείται συνεχώς. Περιμένοντας λοιπόν να έρθει το παιδάκι στον κόσμο, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της.

Η παρουσιάστρια έχει αποφασίσει να προστατεύει με κάθε τρόπο τον εαυτό της μέχρι να γεννήσει και ιδίως την ψυχολογία της. Για το λόγο αυτό μετά το δημόσιο ξέσπασμα για την υπόθεση στην Πάτρα, τόνισε πως παρακολουθεί μόνο ευχάριστα προγράμματα.

«Η εγκυμοσύνη προέκυψε, ήρθε πολύ όμορφα χωρίς να έχουμε σχεδιάσει κάτι. Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι τώρα ήρθε η ώρα να κάνουμε το δεύτερο παιδί μας. Τώρα διανύω το δεύτερο τρίμηνο της κύησής μου. Το πρώτο τρίμηνο πήγε πολύ καλά. Όπως και στην πρώτη εγκυμοσύνη, έτσι και στη δεύτερη τρώω κι αυτό είναι η κοινή συνισταμένη. Μάλιστα, έλεγα στον σύζυγό μου να μη με αφήσει να παρεκτραπώ, όταν ξαναμείνω έγκυος» εξομολογήθηκε η Μαντώ Γαστεράτου.

Tο μωρό το περιμένουν το καλοκαίρι και το φύλο δεν το γνωρίζουν. «Ήμουν κοντά στη σκέψη να είναι πάλι αγοράκι, αλλά όταν μιλούσα με μία φίλη στο τηλέφωνο μου είπε ότι αν είναι κορίτσι, θα είναι η συνέχειά μου. Ό,τι θέλει ας είναι» δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Όπως υποστήριξε, έχει αποφασίσει ότι θα βλέπει τηλεόραση μόνο συγκεκριμένες ώρες λόγω της κατάστασής της. «Τώρα που είμαι έγκυος, με ρίχνει να ακούω για πόλεμο, αυτά που συμβαίνουν σε μικρά παιδάκια και γυναικοκτονίες».