«Μου φαίνεται οξύμωρο να...» - Καταπέλτης η Ζήνα Κουτσελίνη για τις ψυχαγωγικές εκπομπές

Η συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Μου φαίνεται οξύμωρο να...» - Καταπέλτης η Ζήνα Κουτσελίνη για τις ψυχαγωγικές εκπομπές

Το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα 27/4, καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη. Η παρουσιάστρια έκανε ένα προσωπικό και επαγγελματικό απολογισμό. Μίλησε ξανά για το βίαιο οικογενειακό περιβάλλον που μεγάλωσε και το πως αυτό την έκανε πιο δυνατή. Ενώ στη συνέχεια μίλησε «έξω από τα δόντια» για την επαγγελματική επιτυχία που της χρεώνουν.

Η συνέντευξη της Ζήνας Κουτσελίνη

«Απολαμβάνω τις προσωπικές μου επιτυχίες όχι τις επαγγελματικές. Έχω χορτάσει την επιτυχία και πίσω από τις κάμερες πια θέλω να απολαμβάνω την επιτυχία που σου είπα πριν».

Με αφορμή τα γεγονότα της Πάτρας και το γεγονός ότι η πλειοψηφία των εκπομπών και δη των ψυχαγωγικών έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στο πολύκροτο θρίλερ ανέφερε:

«Μου φαίνεται οξύμωρο σε μία ψυχαγωγική εκπομπή το περιεχόμενο να έχει λίγο έγκλημα, λίγο από μαγειρική, μόδα και ριάλιτι».

Οι τελευταίες δύο χρονιές σημαδεύτηκαν από πολύ τραγικές υποθέσεις. Ποια την σόκαρε περισσότερο;

«Το θρίλερ με την Πάτρα είναι ένα σοκαριστικό θέμα αλλά αυτό που με σόκαρε περισσότερο είναι ο πιλότος που κορόιδεψε την ελληνική αστυνομία. Η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ είναι το αποκορύφωμα, είναι η δολοφονία στην ελευθεροτυπία, ήταν leader opinion, έριχνε κυβερνήσεις, γιατί το σχόλιό του ήταν ελεύθερο και ρεαλιστικό. Δεν φοβόταν τίποτα και κανέναν».

«Όταν η Έμμα μπήκε στο διαδίκτυο και είδε τη δολοφονία με πήρε τηλέφωνο αλλά έκλαιγα και δεν μπορούσα να της μιλήσω και της απάντησε η συνεργάτιδά μου. Της είπε “πες τη μαμά είναι αλήθεια αυτό που διάβασα;” και της είπε “ναι, θα σου εξηγήσει η μαμά όταν γυρίσει”. Όταν πήγα σπίτι, δεν με ρώτησε. Τα παιδιά τα καταλαβαίνουν όλα».

«Είμαι μανούλα και παιδεύτηκα πολύ...»

Τη Ζήνα Κουτσελίνη είδαμε την Κυριακή 3/4 να κάνει δηλώσεις στο Τι λες τώρα σχετικά με τις εξελίξεις στην Πάτρα αλλά και το ζήτημα της μητρότητας, που την κάνει να συγκινείται ιδιαίτερα. Η παρουσιάστρια μίλησε αρκετά ανοιχτά για την υπόθεση κάτι που κάνει και στον αέρα της εκπομπής.

Είναι συγκλονισμένη με τα όσα βγαίνουν στο φως ειδικά μετά την δική της δυσκολία να γίνει μητέρα. Σε κάθε περίπτωση παραμένει πιστή στο ρεπορτάζ και περιμένει να αποκαλύψει πολλά νέα στοιχεία στο κοινό.

«Είμαι μανούλα και παιδεύτηκα πολύ για να γίνω μανούλα. Η Κατερίνα Καραβάτου και η Μαρία Ηλιάκη το ξέρουν πολύ καλά. Νιώθω ότι δεν έχω λόγια μερικές φορές στην εκπομπή, ότι δεν έχω δύναμη να μοιραστώ αυτό που συμβαίνει. Τη Δευτέρα θα περάσει από τον ανακριτή.

Μακάρι να είναι όλα ένα ψέμα, όμως υπάρχουν τρανταχτά αποδεικτικά στοιχεία που δεν υπάρχει θέμα αμφισβήτησης. Και θα δούμε τι ακριβώς συμβαίνει με τη Μαλένα και την Ίριδα», δήλωσε.

Υπάρχουν και άλλα στοιχεία στη φαρέτρα μας και είναι έτοιμα να βγουν όταν ασκηθούν και άλλες διώξεις. Σας μιλώ για ρεπορτάζ που υπάρχουν καταγγελίες από άλλα πρόσωπα.

Η οικογένεια μας εμπιστεύεται γιατί τους είπαμε ότι θα ακουστεί αυτό που θέλει. Νόμιζαν ότι θα κόβαμε μέρος της συνέντευξης. Εμείς φροντίσαμε και τα 64 λεπτά όσων είπαν να βγουν στον αέρα. Δεν είμαστε με καμία πλευρά. Είμαστε με την αλήθεια αυτών των τριών παιδιών. Ευτυχώς υπήρχαν άνθρωποι που έβγαλαν αυτή την υπόθεση από το μπαούλο, γιατί τα παιδιά κλείστηκαν σε φέρετρα χωρίς να υπάρχει φως».