Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη - Το τρυφερό φιλί στα social media

Σπάνιο κοινό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τη Μαρία Ηλιάκη και τον Στέλιο Μανουσάκη - Το τρυφερό φιλί στα social media

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν η Μαρία Ηλιάκη και ο αγαπημένος της Στέλιος Μανουσάκης καθώς πριν από λίγο καιρό ήρθε στον κόσμο η υπέροχη κορούλα τους (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει) ενώ οι δυο τους ετοιμάζουν σιγά σιγά τον γάμο τους.

Μπορεί το ευτυχισμένο ζευγάρι να έχει μοιράσει τη ζωή του ανάμεσα στην Αθήνα και τη Ζυρίχη, ωστόσο σε κάθε περίπτωση προσπαθούν να βρίσκουν τον χρόνο για να περνάνε τις πιο ξεχωριστές οικογενειακές στιγμές, κάτι που έγινε και τις ημέρες του Πάσχα.

Η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης πέρασαν τις ημέρες αυτές μαζί (δείτε εδώ φωτογραφίες από το Πάσχα τους) και μάλιστα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον καλό της.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη

Το συγκινητικό μήνυμα της Μαρίας Ηλιάκη προς όλες τις μαμάδες

Η Μαρία Ηλιάκη έγινε μανούλα το περασμένο καλοκαίρι και έμαθε από πρώτο χέρι όλες τις δυσκολίες, αλλά και τα ευχάριστα του να είσαι γονιός. Η μητρότητα απαιτεί μεγάλη ποσότητα ενέργειας και χρόνου αφιερωμένη στο παιδί και πολλές νέες, ειδικά, μαμάδες αγχώνονται γι' αυτό και πολλές φορές δημιουργείται μία σύγχυση όταν κάποια δίνει χρόνο στον εαυτό της ή δεν τα προλαβαίνει όλα.

Πάνω σε αυτό στηρίχθηκε και η παρουσιάστρια και θέλησε να μοιραστεί το δικό της μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως έχει κάνει κι άλλες φορές δημόσια για της ανησυχίες που έχει για την κόρη της (δείτε εδώ μία από αυτές).

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Η μητρότητα είναι ένα ταξίδι. Δεν υπάρχει “Οδηγός Του Καλού Γονιού” υπάρχει όμως το ένστικτο και αργότερα η εμπειρία που είναι πολύ σπουδαίος δάσκαλος. Αν έχεις γίνει γονιός για πρώτη φορά προσπάθησε να μην ασκείς μεγάλη πίεση στον εαυτό σου. Είναι πολλά αυτά που θα ακούσεις, πολλές οι γνώμες και ακόμη περισσότερες οι συμβουλές.

Τα προγράμματα των άλλων είναι υπέροχα, μπορεί όμως να μην ταιριάζουν σε σένα και το μωρό σου. Και να θυμάσαι πως αν νιώσεις ένα βάρος να σε λυγίζει γιατί είναι όλα πρωτόγνωρα και δύσκολα στην αρχή. Πάρε λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κλάψε φώναξε ζητά βοήθεια και να είσαι πάντα επιεικής με σένα. Πες «χρειάζομαι ένα λεπτό» και πάρ’ το! Θυμήσου ότι είσαι άνθρωπος και κανείς ό,τι καλύτερο μπορείς»