Ανακοινώθηκε στο Happy Day - Μεγάλες χαρές για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Είναι πλέον επίσημο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε στο Happy Day - Μεγάλες χαρές για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους και αυτό γιατί πριν από κάποιους μήνες ήρθε στη ζωή η κορούλα τους. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες όλη η οικογένεια βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς ο παρουσιαστής έχει υποχρεώσεις με την παρουσίαση του Survivor 5.

O παρουσιαστής βρέθηκε για κάποιες μέρες στην Αθήνα και τη θέση του στο ριάλιτι επιβίωσης έχει πάρει προσωρινά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Τα ευχάριστα νέα που ανακοινώθηκαν για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη στο Happy Day

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (27/4) στον αέρα του Happy Day, ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, πρόκειται να βαφτίσουν την αγαπημένη τους κορούλα.

Μάλιστα η βάφτιση θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου καθώς ο παρουσιαστής θα αποδεσμευτεί από το Survivor 5 στις αρχές Ιουλίου και θα έχει μπροστά του λίγο καιρό προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες.

Γάμος μετά την βάφτιση για το ζευγάρι;

Φουλ ερωτευμένος με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι ο Γιώργος Λιανός. Το ζευγάρι που απέκτησε την πρώτη του κορούλα πριν από μερικούς μήνες, παραμένει ευτυχισμένο και πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά.

Ωστόσο, μετά την γέννηση του παιδιού τους πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, κάτι που απάντησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες που τον τσάκωσαν στην βάφτιση του γιου του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου, όπου ήταν νονός.

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός.