Γιώργος Λιανός: Η ανακοίνωση για την οικογένειά του λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

"Έχουμε πολλούς λόγους να..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Λιανός: Η ανακοίνωση για την οικογένειά του λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζεται να πετάξει για Άγιο Δομίνικο αφού η πρεμιέρα του Survivor 5 πλησιάζει (δείτε εδώ την ακριβή ημερομηνία) αλλά... φέτος δεν θα είναι μόνος!

Η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, πριν λίγους μήνες έφερε στην ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους (δείτε εδώ φωτογραφία της μπέμπας) και όπως είναι φυσικό ο παρουσιαστής δεν θα μπορούσε να ζήσει μακριά τους οπότε... θα μετακομίσουν όλοι μαζί στον εξωτικό προορισμό.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος το μεσημέρι της Δευτέρας 29/11 που βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Love it.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιανού

«Έχουμε πολλούς λόγους να μείνουμε σπίτι πριν φύγουμε για Άγιο Δομίνικο γιατί θα μας λείψουν όλοι. Έπρεπε να εκμεταλλευτούμε αυτές τις ημέρες και να τις περάσουμε ποιοτικά, οικογενειακά. Επειδή θα φύγω για τον Άγιο Δομίνικο και θα κάνω έξι μήνες να δω αγαπημένα πρόσωπα, προσπαθώ να περνάω χρόνο μαζί τους αλλά το κενό δεν γεμίζει με τις βίντεο κλήσεις. Το μωράκι μαζί με τη σύντροφό μου θα έρθουν στον Άγιο Δομίνικο. Από εκεί και πέρα, τα τρία παιδιά έχουν τα σχολεία τους, οπότε θα εκμεταλλευτούμε - αν τα καταφέρουμε - την περίοδο των γιορτών του Πάσχα. Δεν θα φύγουμε μαζί με την Κωνσταντίνα. Όπως και πέρυσι, θα κατέβω ένα μήνα μόνος μου, για να ξεκινήσει το project και να νιώσουμε μια ασφάλεια με τα γυρίσματα και μετά θα έρθουν», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

«Νόσησα, το πέρασα πολύ...»

Ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι κόλλησε κορωνοϊό μιλώντας στην εκπομπή Πρωινό. Μάλιστα, εξήγησε γιατί ξέσπασε πριν από λίγες μέρες με την εν λόγω είδηση που κυκλοφόρησε.

«Το ξέσπασμά μου μάλλον παρεξηγήθηκε. Είχε να κάνει με το ότι για να ανακοινώσεις κάτι για τη δική μου υγεία πρέπει να με πάρεις ένα τηλέφωνο να με ρωτήσεις. Δεν έχω θέμα ούτε έχω κρύψει ποτέ πράγματα», ανέφερε αρχικά.

«Ναι, νόσησα, τα κατάφερα, το πέρασα πολύ ελαφριά. Η δική μου τοποθέτηση είχε να κάνει με το γεγονός ότι να περάσω εγώ κορωνοϊό δεν είναι σπουδαία είδηση όταν στη χώρα μας συμβαίνει αυτό που συμβαίνει δηλαδή χάνονται πάρα πολλές ανθρώπινες ζωές, δυστυχώς και εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε», εξομολογήθηκε.