Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου από το «The Voice» - Οι σπάνιες δηλώσεις της με τον σύντροφό της

Άλλος άνθρωπος η νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Αρετή Κοσμίδου από το «The Voice» - Οι σπάνιες δηλώσεις της με τον σύντροφό της

Το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα 27/4 στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη η Αρετή Κοσμίδου την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο «The Voice» όπου όχι μόνο μάγεψε με την φωνή της αλλά κέρδισε και τον μουσικό διαγωνισμό. Μάλιστα, ο μουσικός διαγωνισμός συνεχίζεται και φέτος όπου ο ανταγωνισμός έχει "ανάψει" κόκκινο.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε για την επιλογή της στο να φύγει στην Αγγλία αλλά και για το γεγονός πως έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από δύο μήνες. Μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Είμαι στην Αγγλία από τα 18 μου. Όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να κάνεις κάτι extreme.

Γέννησα το Φεβρουάριο, η κόρη μου μας έχει αλλάξει τη ζωή», ανέφερε για το μωράκι που έφερε πρόσφατα στη ζωή και έγινε μητέρα για πρώτη φορά σε ηλικία 25 ετών. Το σύντροφό μου τον γνώρισα στο στούντιό μου, ήρθε σαν δάσκαλος.

Μπορείς να συνδυάσεις καριέρα και μητρότητα, το παιδί είναι δώρο Θεού. Ο πρώτος που έμαθε ότι είμαι έγκυος ήταν ο πατέρας μου, έχω πιο φιλική σχέση».

Οι δηλώσεις της Αρετής Κοσμίδου

Σκάνδαλο με το Voice - Καταγγελίες για παρενοχλήσεις και βιασμούς υποψήφιων από τους coaches

Ένα τεράστιο σκάνδαλο έχει αποκαλυφθεί για το Ολλανδικό The Voice, το οποίο διεκόπη την προβολή του μετά από αριθμό καταγγελιών για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά, ακόμη και από διασημότητες.

Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL συγκεκριμένα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση ότι σταματά την προβολή της εκπομπής, καθώς ενημερώθηκε για «καταγγελίες για σεξουαλικά ανάρμοστη συμπεριφορά και για κατάχρηση εξουσίας».

Οι έρευνες για τις καταγγελίες που έχουν γίνει έχουν ξεκινήσει και μάλιστα στο επίκεντρο έχει βρεθεί ο γνωστός ράπερ και coach Ali B.

Εισαγγελείς δήλωσαν στο πρακτορείο Reuters πως υπήρχαν δύο μάρτυρες που είχαν υποβάλει αναφορές στην αστυνομία για «αδικήματα απρεπούς συμπεριφοράς» που σχετίζονται με το σόου και μάλιστα γίνεται λόγος και για δύο βιασμούς υποψήφιων στο σόου από τον ράπερ, ο οποίος ωστόσο τα αρνείται όλα.

Αναφορές γίνονται και για τον Ολλανδό τραγουδιστή Marco Borsato για απρεπή συμπεριφορά σε ανήλικους υποψηφίους όσο ήταν coach μεταξύ 2011-2015.

Να υπενθυμίσουμε εντωμεταξύ ότι το ελληνικό The Voice έχει τελειώσει (δείτε εδώ την φετινή νικήτρια και την πρώτη της ανάρτηση).