«Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου» - Η Άντζελα Ευρυπίδη αποκαλύπτει για την συμμετοχή της στα καλλιστεία

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι μου» - Η Άντζελα Ευρυπίδη αποκαλύπτει για την συμμετοχή της στα καλλιστεία

Η Άντζελα Ευρυπίδη, η οποία έχει αποφασίσει να μην εβολιαστεί για τον Covid, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Open και συγκεκριμένα στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, την Τρίτη 26/4, και μίλησε για την καριέρα της στον χώρο του μόντελινγκ την εποχή των 90s, για τις δυσκολίες που έχει βιώσει ως μοντέλο, αλλά και για το Survivor.

Η ίδια πέρασε από τα καλλιστεία, τα οποία της άφησαν γλυκόπικρα συναισθήματα, καθώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, ωστόσο πλέον θεωρεί πως όλα έχουν κάποιο λόγο για να συμβαίνουν και προσπαθεί να σκέφτεται τα θετικά.

Όταν βρέθηκε στο εξωτερικό για δουλειά, η αντιμετώπισή της από τους ειδικούς του χώρου την έκαναν πιο δυνατή και την βοήθησαν να καταλάβει με ποιους θέλει να συνεργάζεται και με ποιους όχι.

Οι δηλώσεις της Άντζελας Ευρυπίδη για το μόντελινγκ

«Τα καλλιστεία είναι μια πολύ αγχωτική διαδικασία η οποία θα σου φέρει ένα καλό, ένα μέτριο ή ένα κακό αποτέλεσμα. Σε μένα θα πω ότι ήταν μέτριο ως προς την ψυχολογία μου. Ήταν πικρόγλυκο, αργότερα το δούλεψα.

Τότε στεναχωρήθηκα πολύ με το αποτέλεσμα, δεν ήθελα να βγω ούτε από το σπίτι μου. Το πήρα σαν προσωπική απόρριψη. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο ωστόσο, και μέχρι και σήμερα έχω να το σκέφτομαι με τον ωραιότερο τρόπο», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Στο εξωτερικό όταν πήγα για την πρώτη μου δουλειά στην Ιταλία -επειδή δεν ήμουν πολύ skinny- έκατσα κάποιες μέρες κι ένας booker μου είπε πως για να στεγνώσεις, πρέπει να πάρεις απαγορευμένες ουσίες. Κόλλησα και λέω "τι εννοεί;".

Όταν είσαι και μικρή, δεν καταλαβαίνεις και πολύ τι σημαίνει. Βέβαια πονηρεύτηκα και του είπα ότι το στυλ μου εμένα είναι αυτό και δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και γεια σας. Με την ίδια λογική έπρεπε να αλλάξω τη μύτη μου, τα αυτιά μου και το σώμα μου».

«Έχω υποστεί bullying αλλά με τον τρόπο μου, ότι δεν με ένοιαζε αν θα φτάσω κάπου, το απέφυγα» - Η αποκάλυψη του μοντέλου

Η Άντζελα Ευριπίδη μίλησε στην εκπομπή «Love it» και αποκάλυψε πως έχει δεχτεί bullying αλλά δεν το συνέχισε η ίδια, με αποτέλεσμα να χάσει συνεργασίες.

«Όλες οι δουλειές είναι δύσκολες, απλά εμείς εκτιθέμεθα λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους, γι' αυτό και φαίνεται λίγο περισσότερο. Μπορώ να πω ότι έχω υποστεί bullying ή να υπήρχε μια ιδέα ότι, αν το αφήσω, μπορεί να εξελιχθεί, αλλά εγώ με τον τρόπο μου και την επιλογή μου, ότι δεν με ένοιαζε αν θα φτάσω κάπου ή όχι, το απέφυγα.

Αυτό που αντιμετώπισα ως αποτέλεσμα είναι ότι οι συνεργασίες που ήταν να γίνουν, δεν έγιναν ή το ότι μου πήραν το αυτοκίνητο και το τηλέφωνο της εταιρείας», είπε χαρακτηριστικά, ενώ νωρίτερα και η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη αναφέρθηκε με περισσότερες λεπτομέρειες στο περιστατικό που της συνέβη.

Στη συνέχεια, η Άντζελα Ευριπίδη αποκάλυψε και την πρόταση που της είχε γίνει για να συμμετάσχει στο «Survivor».

«Μου έκαναν πρόταση να πάω στο δεύτερο "Survivor". Ήταν πολύ δελεαστική. Θα ήθελα ιδανικά να πάω να παίζω στα αγωνίσματα και μετά, όταν έφτανε η ώρα του ύπνου, να γύριζα σπίτι μου», είπε.