Η Ρεγγίνα Μακέδου συγκλονίζει πηγαίνοντας στο νοσοκομείο - «Κάποιος με βοηθάει να ζήσω...»

Το βίντεο από το αυτοκίνητό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Ρεγγίνα Μακέδου συγκλονίζει πηγαίνοντας στο νοσοκομείο - «Κάποιος με βοηθάει να ζήσω...»

Η Ρεγγίνα Μακέδου αποτελεί ένα τεράστιο σύμβολο δύναμης, καθώς μέσα από την ιστορία της δίνει το παράδειγμα πως ποτέ δεν πρέπει κανείς να τα παρατάει και όταν πέφτει να σηκώνεται. Η νεαρή γυμνάστρια έχει γνωστοποιήσει τη μάχη, που έδινε με τον καρκίνο και το ίδιο έκανε και αυτή τη φορά, που αναμετριέται με το σκληρό του πρόσωπο για δεύτερη φορά.

Ενώ λοιπόν μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών της, την Τετάρτη του Πάσχα 27/4 έκανε μια πολύ δυνατή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Aκούγοντας το τραγούδι του Χατζηγιάννη ''εκδρομή'' αισιόδοξη περιγράφει όσα πρόκειται να ακολουθήσουν.

Το δημόσιο μήνυμα της Ρεγγίνας Μακέδου πηγαίνοντας στο νοσοκομείο

«Καλημέρα υπέροχοι άνθρωποι, όλα για μια εκδρομή γίνονται! Πάω για μετάγγιση που σημαίνει ότι κάποιος με βοηθάει να ζήσω! Γίνε εθελοντής αιμοδότης σήμερα» έγραψε η Ρεγγίνα Μακέδου στα social media.

Συγκινεί το δημόσιο μήνυμα στήριξης της Ζήνας Κουτσελίνη στην Ρεγγίνα Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου είχε συγκινήσει τους πάντες μέσα από τα social media όπου ήταν αρκετά ενεργή καθώς παρά το γεγονός ότι πάλευε με την ασθένειά της η ίδια είχε παλέψει με νύχια και με δόντια προκειμένου να κερδίσει την μάχη με την λευχαιμία. Ωστόσο, τα δυσάρεστα "έσκασαν" πάλι καθώς η συγκεκριμένη αρρώστια της χτύπησε πάλι την πόρτα.

Η πρώην παίκτρια του Dancing with the stars έκανε γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social όπου έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Λίγες μέρες πριν μπω έπαιζα με τα κύματα…. Και ήρθε φουρτούνα τελικά!!! αι υπάρχει υποτροπή. Ναι με τους γιατρούς μου θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο. Ναι εννοείται δεν τα παρατάμε για κανένα λόγο.

Αλλά να θυμάστε ότι είναι ανθρώπινο και να ξεσπάς και να κλαις και να θυμώνεις αρκεί να επιστρέφεις στην αισιόδοξη πλευρά πάντα το έλεγα!! Κανείς μας δεν είναι ρομπότ ούτε εγώ! Όλα θέλουν τον χρόνο τους και όλα θα πάνε καλά! Σας υπερευχαριστώ για όλα τα όμορφα μηνύματα !!!! Γίνετε δότες μυελού των οστών σήμερα!!!! Το λέω ασταμάτητα και κοίτα να δεις η ζωή μου εξαρτάται από κάποιον άλλον.

Χαρίστε ζωή σε μας που το χρειαζόμαστε». Έτσι λοιπόν, η Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από την εκπομπή της «Αλήθειες με τη Ζήνα» θέλησε να στείλει στην ίδια το δικό της μήνυμα.