Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Κατερίνα Βρανά: «Χρωστάω ξεκάθαρα στην οικογένειά μου το να...»

Όλα όσα ανέφερε

Κατερίνα Βρανά: «Χρωστάω ξεκάθαρα στην οικογένειά μου το να...»
News 27.04.2022 17:10
Από Ίρις Βίλα

Το μεσημέρι της Τετάρτης του Πάσχα (27/4) μέσα από την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με την Μάριον» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Κατερίνα Βρανά η οποία μίλησε για όλους και για όλα καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε "ραγίσει" καρδιές με το tweet για τα 5 χρόνια από το πρόβλημα υγείας της.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Χρωστάω ξεκάθαρα στην οικογένειά μου το να μετατρέπω τις δυσκολίες σε χιούμορ» ενώ στη συνέχεια μίλησε και για την παράσταση "Σχεδόν πέθανα", τονίζοντας πως «είναι η ιστορία του σχεδόν θανατικού μου στη Μαλαισία».

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Βρανά

«Εκνευρίζομαι και απογοητεύομαι αλλά...» - Η εξομολόγηση για την υγεία της

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι του Σαββάτου 5/2 η Κατερίνα Βρανά. Η γνωστή stand up comedian μίλησε μεταξύ άλλων για τον εφιάλτη που πέρασε με την υγεία της.

«Η δύναμη μου ήταν το χιούμορ μου, ότι δεν με πήρε από κάτω. Και τώρα εκνευρίζομαι και απογοητεύομαι αλλά είναι φυσιολογικό αλλιώς θα ήμουν στο ψυχιατρείο. Τίποτα από αυτά που έπαθα δεν ήταν τελειωτικό. Δεν μου είπαν ποτέ δεν θα ξαναπερπατήσεις, δεν θα ξαναδείς, μου είπαν “πάρ΄το πάνω σου”. Οπότε περιμένουμε να δούμε, πιστεύω μέχρι να πάω 70 θα έχω στρώσει.

Για κάποιο λόγο το κοινό ήταν έτοιμο, φοβόμουν γιατί ήξερα ότι είχαμε ταμπού. Όταν έκανα την πρώτη βραδιά, έγινε χαμός, ήταν ένα πάρτι από κάτω κι εκεί είναι που έχω τεράστια ελπίδα για την Ελλάδα γιατί έχουμε χιούμορ και έχουμε αρχίσει να αλλάζουμε, πιο αργά από άλλες χώρες.

Αναφορικά με την κριτική που της ασκήθηκε για τη φορά που αυτοχαρακτηρίστηκε ως ανάπηρη είπε χαρακτηριστικά: «Με τις λέξεις θα παίξουμε; Αντί να γκρινιάξεις αν θα το πεις “ανάπηρη” ή “ειδικές ανάγκες” φτιάξε πρόσβαση».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξελίξεις στην υγεία της Κατερίνας Βρανά όλες οι λεπτομέρειες και η ανακοίνωση της οικογένειας!

Συγκλονίζει η Κατερίνα Βρανά για το πρόβλημα υγείας της! «Τυφλώθηκα! Με έβαλαν σε τεχνητό κώμα αλλά...»

Share