«Δεν έψαξα το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει!» - Τα είπε "έξω από τα δόντια" η Παναγιώτα Βλαντή σε συνέντευξή της

Ο ρόλος της στα Μαύρα Μεσάνυχτα και η υποκριτική

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Δεν έψαξα το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει!» - Τα είπε

Στην εκπομπή Ελένη το μεσημέρι της Τετάρτης 2/4 έκανε δηλώσεις η ταλαντούχα και πάντα λαμπερή Παναγιώτα Βλαντή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον ρόλο της Σιλβή που τον αγάπησε όσο κανέναν άλλο ο κόσμος στα Μαύρα Μεσάνυχτα, στο σύζυγό της, στην υποκριτική αλλά μίλησε και έξω από τα δόντια για το θέμα την μητρότητας.

Οι δηλώσεις της Παναγιώτας Βλαντή για τη ζωή της

«Ξεπέρασα τις προσδοκίες μου. Στην αρχή έλεγα θα μπω στη σχολή για να μάθω να μην ντρέπομαι. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα με οδηγήσει κάπου αλλού. Το ήθελα, αλλά ήμουν τόσο κλειστή και ντροπαλή, που φοβόμουν να το σκεφτώ. Σιγά σιγά άρχισα να ανοίγω κι αυτό άνθισε. Είχα πει στον εαυτό μου “πρέπει να πετύχεις. Ήθελα να πετύχω και για εμένα και για τους γονείς μου. Ήθελα να τους πω “ορίστε που δεν με αφήνατε», είπε.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως την φωνάζουν «σπασικλάκι», γιατί διαβάζει πολύ τους ρόλους της και δεν θέλει να αλλάζει το σενάριο.

«Στην προσωπική μου ζωή ποτέ δεν έψαξα το τέλειο, γιατί δεν υπάρχει. Το τέλειο είναι και βαρετό. Ήθελα έναν άντρα που θα με κάνει να ερωτευτώ και να είμαι καλά. Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε την κατάλληλη στιγμή τον άνθρωπο μας. Μπορεί αν γνώριζα νωρίτερα τον άντρα μου να μην ήμασταν μαζί».

Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε και στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» που συμμετείχε. «Στα “Μαύρα Μεσάνυχτα” αρχικά φοβόμουν επειδή ο ρόλος ήταν έξω από εμένα. Επειδή έχω μάθει να δουλεύω όμως οι φόβοι έφυγαν αμέσως», δήλωσε.

«Φοβόμουν πολύ το γάμο και...» - Η Παναγιώτα Βλαντή εξομολογείται για το σύζυγό της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκο Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τετάρτη 6/4 η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Alpha στο Άσε μας ρε μαμά.

Η γνωστή ηθοποιός, που έχει μιλήσει ανοιχτά για την παρενόχληση που έχει βιώσει στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Βλάχο, αλλά και για τους λόγους που αποφάσισε να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο.

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω».

«Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι», εξομολογήθηκε η Παναγιώτα Βλαντή.