Ευγενία Μανωλίδου: Χαμογελά και ποζάρει στον φακό μαζί με την κόρη της - Η απίστευτη ομοιότητα τους

Σαν δυο σταγόνες νερό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευγενία Μανωλίδου: Χαμογελά και ποζάρει στον φακό μαζί με την κόρη της - Η απίστευτη ομοιότητα τους

Η Ευγενία Μανωλίδου, παρότι έχει επιλέξει να κρατά χαμηλό προφίλ σχετικά με ότι αφορά την προσωπική της ζωή, την οποία προσπαθεί να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, υπάρχουν φορές δεν αντιστέκεται, και αφήνει τους θαυμαστές της να δουν στιγμιότυπα από τις ωραίες στιγμές που περνά με την οικογένεια της.

Η ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου με την κόρη της

Συγκεκριμένα, η λαμπερή μουσικός πόζαρε στο πλευρό της κόρης της, Ολυμπίας Θεοδώρας σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο και στη συνέχεια το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Να υπενθυμίσουμε πως η Θεοδώρα – Ολυμπία είναι 23 χρόνων και είναι κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου από τον γάμο της με τον γνωστό ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη. Πέρσι, μάλιστα, η ίδια αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιό της Αμερικής, με άριστα, στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων.

Η Ευγενία Μανωλίδου με την κόρη της

«Τα τελευταία χρόνια ο Αλέξανδρος...»

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι γνωστό από διάφορα στοιχεία στη ζωή της πως είναι πιστή στα έθιμα και στις παραδόσεις τόσο της θρησκείας όσο και της χώρας, και αυτό από ότι φαίνεται είναι ένα στοιχείο που έχει περάσει και στα παιδιά της. Έτσι λοιπόν όπως ήταν αναμενόμενο το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής 22/4 παρευρέθηκε στην επιτάφιο και από εκεί τράβηξε μια φωτογραφία, που της προκαλεί μεγάλη συγκίνηση.

Ο γιος της Αλέξανδρος βαδίζει σε κοινά με την μητέρα του μονοπάτια, καθώς με πολύ μεγάλη χαρά βρέθηκε στην ενορία και μάλιστα κράτησε πρώτος - πρώτος τον επιτάφιο. Η Ευγενία θέλησε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία αυτή στο Instagram, καθώς έτσι θεωρεί πως δίνεται το παράδειγμα στη νέα γενιά. (Δείτε το Νάσο Παπαργυρόπουλο να κρατάει τον σταυρό σε περιφορά στην Αφρική).

«Τα τελευταία χρόνια ο Αλέξανδρος σηκώνει τον Επιτάφιο και κάθε φορά συγκινούμαι πολύ που βλέπω νέα παιδιά να ακολουθούν τα έθιμα και τις παραδόσεις μας. Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα με υγεία και ειρήνη σε όλον τον κόσμο», έγραψε η Ευγενία Μανωλίδου.