«Ο πατέρας μου κατέρρευσε, έκλεισε το παράθυρο στον κόσμο» - Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παντελάκη για την απώλεια τους στοίχησε

«Πήγαινε κάθε μέρα στο νεκροταφείο επί χρόνια και δεν έκανε τίποτα άλλο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ο πατέρας μου κατέρρευσε, έκλεισε το παράθυρο στον κόσμο» - Συγκινεί η Αλεξάνδρα Παντελάκη για την απώλεια τους στοίχησε

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, παραχώρησε η Αλεξάνδρα Παντελάκη, το μεσημέρι της Τετάρτης 27/4 καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Στούντιο 4. Η πολύ αγαπητή στο κοινό ηθοποιός, η οποία είχε αναφερθεί και στις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου, μίλησε για τη σχέση που είχαν οι γονείς της, την απώλεια της μητέρας της αλλά και άλλες άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Παντελάκη για τους γονείς της

«Τους ένωσε ο έρωτας κι η επανάσταση. Αγαπιόντουσαν πάρα πολύ κι ο πατέρας μου θαύμαζε πάρα πολύ τη μητέρα μου. Ποτέ δεν τον ειρωνεύτηκε να του πει εγώ ξέρω περισσότερα από εσένα», δήλωσε αρχικά η ηθοποιός.

«Κατ’ αρχάς όταν πέθανε η μητέρα μου, ο πατέρας μου κατέρρευσε. Πήγαινε κάθε μέρα στο νεκροταφείο επί χρόνια και δεν έκανε τίποτα άλλο. Δηλαδή έκλεισε το παράθυρο στον κόσμο. Τη λάτρευε. Δεν ξέρω τα παλιά ζευγάρια λατρευόντουσαν τόσο πολύ; Υπήρχαν κάποιες διαφωνίες κυρίως στην ανατροφή μου. Η μαμά μου ήταν πιο ανοιχτόμυαλη αλλά τα έβρισκαν».

«Έβλεπες έναν άνθρωπο ευγενή, μορφωμένο»

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη μίλησε στην εκπομπή T-Live και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη. Η ίδια τόνισε πως όσα ακούει της προκαλούν σοκ καθώς κατά τη συνεργασία της με τον ηθοποιό είδε έναν άνθρωπο ευγενή και μορφωμένο.

Η ηθοποιός εξήγησε πως συμμετείχε σε μία τηλεοπτική σειρά μαζί με τον Δημήτρη Λιγνάδη και τότε δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να φανταστεί πως αυτός ο άνθρωπος είναι ικανός να κάνει αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Στις δηλώσεις της βέβαια ανέφερε πως σε κάθε περίπτωση τάσσεται στο πλευρό των θυμάτων, ενώ για τη δράση του Λιγνάδη μίλησε και η Ελένη Δήμου, η οποία τον έστησε στον τοίχο.

«Συνυπήρξαμε παλιά σε ένα σήριαλ που λεγόταν "Η Αίθουσα του Θρόνου". Εκείνο που έχω να πω ότι φυσικά είμαστε με το μέρος των θυμάτων, φυσικά είναι υπέροχο που άνοιξαν τώρα τα στόματα και θα επέλθει μια κάθαρση. Και εμένα με σοκάρουν και στο σήριαλ που παίζαμε μαζί έβλεπες έναν άνθρωπο, ο οποίος ήταν ευγενής, εξαιρετικά μορφωμένος, τίποτα δεν έδειχνε ότι υπάρχει ένα άλλο πρόσωπο τις νύχτες ή τα βράδια.

Αλεξάνδρα Παντελάκη Λιγνάδης

Τίποτα, τίποτα δεν το έδειχνε. Μπορεί να είναι δύο πρόσωπα, μπορεί να χρειάζεται τι να σου πω δεν το έχω ξανασυναντήσει τέτοιο πράγμα στη ζωή μου, σε τέτοιο βαθμό, η διαστροφή να φτάνει, τίποτα δεν φαινόταν», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.