Στις audition του GNTM την απέρριψαν λόγω κιλών - 4 χρόνια μετά η Ιωάννα είναι η σωσίας της Παναγιώταρου

Μόνο ο Δημήτρης Σκουλός είχε πατήσει "ναι"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στις audition του GNTM την απέρριψαν λόγω κιλών - 4 χρόνια μετά η Ιωάννα είναι η σωσίας της Παναγιώταρου

Το 2018 στις audition του GNTM μεταξύ άλλων είδαμε και την Ιωάννα, την οποία είχαν απορρίψει λόγω των κιλών της. Συγκεκριμένα, μετά την πασαρέλα της, η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν... απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό ο οποίος είχε ενθουσιαστεί μαζί της.

Ωστόσο, ένα μόνο "ναι" δεν κατάφερε να στείλει την Ιωάννα στα bootcamps και έτσι το όνειρο της "έσβησε" από πολύ νωρίς. Βέβαια, δεν στεναχωρήθηκε και ιδιαίτερα, αφού 4 χρόνια μετά βάζει τα γυαλιά σε όλους τους κριτές.

Πως είναι σήμερα η Ιωάννα από το GNTM

Αν την αναζητήσει κανείς στο Instagram θα πάθει πλάκα βλέποντας τις φωτογραφίες που δημοσιεύει σχεδόν καθημερινά. Η Ιωάννα μάλιστα, έχει αλλάξει αρκετά την εξωτερική της εμφάνιση και πλέον μοιάζει αρκετά στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - δείτε φωτογραφίες της.

Όσον αφορά τις ασχολίες της, έχει τη δική της συλλογή ρούχων, ενώ έχει ποσοστά σε δυο μεγάλα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη.

Ξεκίνησαν τα pre-casting για το νέο κύκλο του GNTM

Μπορεί το GNTM 5 να επιστρέφει στις οθόνες μας, πιο ανανεωμένο από ποτέ ή μπορεί και να υπάρχει μια υπερβολή σε αυτή την έκφραση. Η Βίκυ Καγιά έχει «επιστρέψει στον τόπο του εγκλήματος» και το pre-casting έχει ξεκινήσει. Όμως παρότι το ριάλιτι δέχεται μοντέλα από 18-88 ετών, τα κορίτσια που έχουν δηλώσει συμμετοχή, δεν ξεπερνούν τα 30 έτη.

Το reality μοντέλων επιστρέφει στη συχνότητα του STAR, αλλά μετρά πολλές απώλειες. Είναι πλέον επίσημο πως από τα γνωστά μας πρόσωπα, στο νέο κύκλο θα βρίσκονται η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Καράβας, ενώ το ποιος θα γεμίσει τις θέσεις των κριτών παραμένει ακόμα ασαφές. (Δείτε εδώ τους επικρατέστερους)

Ωστόσο μέχρι στιγμής τα πράγματα δεν πάνε όπως αναμενόταν. Μπορεί το εύρος ηλικίας των συμμετεχόντων να έχει αυξηθεί στα 88 έτη αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα», στα pre-casting πήγαν κοπέλες μέχρι 30 ετών το ανώτερο, ενώ κάποιες πήγαν απλά τη selfie μη έχοντας σκοπό να προχωρήσουν.