«Οι παρουσιαστές έπαιρναν...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδινε το Alter στους παρουσιαστές

Απίστευτο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Οι παρουσιαστές έπαιρναν...» - Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το αστρονομικό ποσό που έδινε το Alter στους παρουσιαστές

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία το Πάσχα έκανε αρκετες εξορμήσεις με μία από αυτές να είναι στην Αρχαία Κόρινθο, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 28/4, σχολιάστηκε η τούρτα γενεθλίων της Ζήνας Κουτσελίνη και η έκπληξή της στον αέρα της δικής της εκπομπής.

Την ώρα που η παρουσιάστρια σχολίαζε με το υπόλοιπο πάνελ όλα όσα συνέβησαν, η συζήτηση κατέληξε με τον Δημήτρη Παπανώτα να αποκαλύπτει την πρόταση συνεργασίας που του είχε κάνει η Ζήνα Κουτσελίνη στο παρελθόν. Η ίδια του είχε προτείνει να πάει στο κανάλι της με την αμοιβή των 8.000 ευρώ το μήνα, ωστόσο εκείνος, όπως, φαίνεται, είχε αρνηθεί.

Έτσι, τον λόγο πήρε η Σταματίνα, η οποία μίλησε γενικότερα για τις αμοιβές που έδιναν παλαιότερα και συγκεκριμένα στο κανάλι του Alter. Το ποσό ήταν αστρονομικό, παρόλα αυτά ανέφερε πως δεν κράτησε για πολύ αυτό και ξεκίνησαν να υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις αμοιβές του Alter

«Τότε βέβαια στο Alter δίνανε πολλά λεφτά. Οι παρουσιάστριες έπαιρναν 40.000 ευρώ το μήνα. Μετά φαλίρισε το μαγαζί. Ρώτα και εμάς που μείναμε με 8 μηνιάτικα απλήρωτα. Τότε υπήρχαν χρήματα, μετά φαλίρισε το πράγμα. Στην ακμή του ήταν 3 με 4 χρόνια. Από το 2005 μέχρι το 2008 που άρχισαν τα προβλήματα», δήλωσε η παρουσιάστρια.

H παρουσιάστρια έδωσε τέλος στις φήμες - Όλη η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας μιας και οι ετοιμασίες για τον γάμο τους έχουν πάρει φωτιά. Το ζευγάρι είναι σε φάση να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας και το έχει επιβεβαιώσει, παρ΄ όλα αυτά δεν έχει μιλήσει εγκυμοσύνη.

Οι φήμες ωστόσο αρχίζουν και φουντώνουν και σίγουρα αποτελεί θέμα συζήτησης, κάτι για το οποίο είχε απορία και η Σταματίνα Τσιμτσιλή τη Δευτέρα 18/4. Η ίδια φάνηκε να μην είναι σίγουρη για το πιθανό μωράκι, συνεργάτης της όμως το επιβεβαίωσε ανοιχτά.

«Ισχύει ότι ειναι έγκυος; Κάπου το είχε γράψει η Soula Glamorous. Το έχει παραδεχθεί; Δε ξέρω, το διάβασα. Δεν το ανακοινώνω. Αν ισχύει μακάρι» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει: «Έχω την εντύπωση ότι ειναι έγκυος. Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης νομίζω. Παντρεύονται κιόλας».