«Από την πρώτη μέρα της εκπομπής...» - Συγκινημένος για τα 30 χρόνια του Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης

Τα υπέροχα λόγια του στον αέρα της εκπομπής και το δημόσιο «ευχαριστώ»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Από την πρώτη μέρα της εκπομπής...» - Συγκινημένος για τα 30 χρόνια του Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης

Η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιώργος Παπαδάκης συμπληρώνουν 30 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα για πρώτη φορά στις 28 Απριλίου του 1992 και αποτελεί τη μακροβιότερη εκπομπή στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής έδειξε στην εκπομπή του ένα βίντεο από όλες τις στιγμές του στον ΑΝΤ1 και ευχαρίστησε τόσο το κοινό όσο και τους συνεργάτες του για την αμέριστη στήριξη που του έδειξαν.

Μάλιστα φέτος, έκανε τα πρώτα βήματά του στην τηλεόραση και ο γιος του Φοίβος (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τον πατέρα του).

Τα λόγια του Γιώργου Παπαδάκη για το Καλημέρα Ελλάδα

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που κάνατε την μακροβιότερη εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση και όχι μόνο -κατέχει και την πρώτη θέση πανευρωπαϊκά. Με τον ίδιο παρουσιαστή, την ίδια ώρα, στο ίδιο κανάλι για 30 χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που καθιερώσατε αυτήν εδώ την εκπομπή, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εκείνους που μας εμπιστεύθηκαν, σε αυτούς που πέρασαν από αυτήν εδώ την εκπομπή, σε αυτούς που παραμένουν σε αυτήν εδώ την εκπομπή -Άννυ Ζιώγα που ήταν από την πρώτη μέρα της εκπομπής ένα μικρό κοριτσάκι. 30 χρόνια είναι αυτά, μια ολόκληρη ζωή», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Θα συνεχίσει και του χρόνου στον ΑΝΤ1;

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα που αφορούν το τηλεοπτικό μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη, με τα περισσότερο να υποστηρίζουν πως θα αποσυρόταν από την τηλεόραση το νέο έτος.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» το πρωί του Σαββάτου (8/10) έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις τόσο από τον ίδιο όσο και από τον ΑΝΤ1 για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν δύο κεντρικά σημεία των διαπραγματεύσεων, τα οποία φαίνεται πως αφορούν την διάρκεια τόσο του συμβολαίου όσο και της εκπομπής ενώ μάλιστα έχει πέσει στο τραπέζι το σενάριο που θέλει τον Γιώργο Παπαδάκη, όταν αποχωρήσει από το πόστο του μπροστά στις κάμερες να αναλάβει θέση συμβούλου στον σταθμό, μιας και αποτελεί μέλος του δυναμικού του εδώ και πάρα πολλά χρόνια.