Survivor 5: Επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο ο Λιανός - "Έλιωσε" το Instagram με τη φωτογραφία με τα παιδιά του

Τα έβαλε μέσα στους στίβους μάχης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο ο Λιανός -

Μετά τις Πασχαλινές του διακοπές στην Ελλάδα, ο Γιώργος Λιανός επέστρεψε στον Άγιο Δομίνικο και ξεκίνησε τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια του Survivor 5. Αυτή τη φορά όμως δεν γύρισε μόνο με τη σύντροφο και την κόρη τους, αλλά μαζί με όλα τα παιδιά του.

Όπως φαίνεται ο παρουσιαστής γύρισε στην Ελλάδα γιόρτασε μαζί με την οικογένεια του και στη συνέχεια πήρε τα παιδιά του και ταξίδεψε στην Δομινικανή δημοκρατία.

Η φωτογραφία του Γιώργου Λιανού με τα παιδιά του στον Άγιο Δομίνικο

Ο Γιώργος Λιανός φωτογράφισε τους γιους του στον στίβο μάχης του Survivor 5 την ώρα που έπαιζαν και το Instagram "έλιωσε".

Γιώργος Λιανός παιδιά Survivor 5

Ανακοινώθηκε στο Happy Day - Μεγάλες χαρές για τον Γιώργο Λιανό και την Κωνσταντίνα Καραλέξη

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη βιώνουν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους και αυτό γιατί πριν από κάποιους μήνες ήρθε στη ζωή η κορούλα τους. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες όλη η οικογένεια βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο καθώς ο παρουσιαστής έχει υποχρεώσεις με την παρουσίαση του Survivor 5.

O παρουσιαστής βρέθηκε για κάποιες μέρες στην Αθήνα και τη θέση του στο ριάλιτι επιβίωσης έχει πάρει προσωρινά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Όπως έγινε γνωστό ωστόσο το πρωί της Τετάρτης (27/4) στον αέρα του Happy Day, ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, πρόκειται να βαφτίσουν την αγαπημένη τους κορούλα.

Μάλιστα η βάφτιση θα γίνει αρχές Σεπτεμβρίου καθώς ο παρουσιαστής θα αποδεσμευτεί από το Survivor 5 στις αρχές Ιουλίου και θα έχει μπροστά του λίγο καιρό προκειμένου να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες.