«Ο καθένας που συναντάς...» -''Σούσουρο'' με το αινιγματικό post της Σοφίας Καρβέλα στο Instagram

Όλο νόημα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο καθένας που συναντάς...» -''Σούσουρο'' με το αινιγματικό post της Σοφίας Καρβέλα στο Instagram

Η Σοφία Καρβέλα είναι γεγονός πως είναι πολύ ενεργή στα social media, αφού καθημερινά τη βλέπουμε να δημοσιεύει πτυχές είτε από τη δουλειά της είτε από την προσωπική της ζωή και το σπίτι της. Αυτή τη φόρα η κόρη της Βίσση δεν έκανε κάποιο post με ένα εντυπωσιακό ντύσιμο ή τα παιδιά της, αλλά με ένα quote όλο νόημα.

Μετά τις εξελίξεις για την προσωπική της ζωή, θα έλεγε κανείς πως το σχόλιο αποσκοπεί να βρει αποδέκτη τον άντρα της. Δεν ήταν και λίγα αυτά που πέρασε τον τελευταίο καιρό η Σοφία και ο Θανάσης Πανουργιάς, καθώς η μεταξύ τους σχέση δοκιμάστηκε σε μεγάλο βαθμό, ωστόσο το αποτέλεσμα τους δικαίωσε, πως έχουν σταθερές βάσεις.

Το αινιγματικό στόρυ της Σοφίας Καρβέλα

«Ο καθένας που συναντάς πολεμάει μία μάχη για την οποία δε γνωρίζεις τίποτα. Να είσαι ευγενικός. Πάντα», ανέφερε η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα.

Η πρώτη είδηση χωρισμού της Καρβέλα με τον άντρα της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σοφία Καρβέλα ευχήθηκε στον Θανάση Πανουργιά, ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της, ωστόσο εξακολουθεί να τον αγαπά.

H κόρη της πολυτάλαντης τραγουδίστριας Άννας Βίσση, με μια σειρά οικογενειακών φωτογραφιών ευχήθηκε στον Θανάση Πανουργιά για τα γενέθλιά του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει την ηλικία του. Οι δυο έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια και έχουν αποκτήσει δύο γιούς (δείτε εδώ την τελευταία οικογενειακή φωτογραφία).

«Είναι τα γενέθλια αυτού του άνδρα. Δεν έχει λογαριασμό στο Instagram, αλλά γνωρίζει πάντα τι δεν φοράνε η η Ιζαμπέλα Γκουλάρτ και η Ελιζαμπέτα Κανάλις, οπότε μπορεί να το δει και αυτό. Τον γνώρισα όταν ήμασταν 19 χρονών και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Για εμένα. Έπειτα το έβαλε σκοπό να με αφήσει έγκυο. Δύο φορές. Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το ήξερε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι ένας τέτοιος τύπος. Και είναι ο τύπος μου. Χρόνια Πολλά. Σ’αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα του ποστ της.