Μετά το διαζύγιο ήρθε η επανασύνδεση - Η νέα τρυφερή φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα με τον πρώην σύζυγό της

Το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μετά το διαζύγιο ήρθε η επανασύνδεση - Η νέα τρυφερή φωτογραφία της Σοφίας Καρβέλα με τον πρώην σύζυγό της

Μετά την ανακοίνωση πως ο πατέρας της Νίκος Καρβέλας έγινε πατέρας για τρίτη φορά, η Σοφία Καρβέλα κάνει και εκείνη την δική της "ανακοίνωση" μιας και μέσα από μία φωτογραφία και ένα μήνυμα προς τον σύντροφο της ζωής της Θανάση Πανουργιά, μοιράζεται πως μετά το διαζύγιο τους είναι και πάλι μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ξανά μαζί Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργιάς

Η Σοφία Καρβέλα, μάλιστα, τα ξημερώματα της Δευτέρας δημοσίευσε ένα Insta Story όλο αγάπη για τον σύντροφο της ζωής της, Θανάση Πανουργιά που σίγουρα θα σε κάνει κι εσένα να «λιώσεις».

Ένα τρυφερό φιλί που είχαν ανταλλάξει πριν πολλά χρόνια με τον Θανάση Πανουργιά ανέβασε σε Insta Story η Σοφία Καρβέλα και έγραψε: «Αυτό το αγόρι χωρίς Instagram θα μου στέλνει πάντα στο άκυρο φωτογραφίες με εμένα να είμαι χωρίς ρυτίδες και εντελώς χαλαρή για να μου θυμίζει ότι ήμουν τρελαμένη μαζί του».

Η Σοφία Καρβέλα ξανά μαζί με τον Θανάση Πανουργιά

Η τρυφερή φωτογραφία της Καρβέλα με τους γιους της - Το συγκινητικό σχόλιο της γιαγιάς Βίσση

Η Σοφία Καρβέλα μπορεί να είναι πολύ επιτυχημένη στα επαγγελματικά της, όμως όλη της η προσοχή και η αγάπη αφορούν στους δύο της γιούς, που είναι σε πολύ μικρή ηλικία. Όμορφες στιγμές από τη μαμά με τα αγόρια της συχνά βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η κόρη τη Βίσση έκανε λοιπόν μια τρυφερή ανάρτηση, τα δύο παιδιά αγκαλιά και φυσικά η γιαγιά τους δεν άντεξε να μην σχολιάσει. Η τραγουδίστρια διατηρεί μια πολύ όμορφη σχέση με τους μικρούς αλλά και με την κόρη της, η οποία μάλιστα ψάχνει να την αποκαταστήσει.

«Οι αγαπημένοι μου <3 », έγραψε η Άννα Βίσση κάτω από το post με τα εγγόνια της.