«Να μη μασάει καθόλου!» - Το μήνυμα στήριξης της Μαγγίρα στην Τούνη μετά το ξέσπασμά της

Η παρουσιάστρια της έστειλε τα συλλυπητήρια της προσωπικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Να μη μασάει καθόλου!» - Το μήνυμα στήριξης της Μαγγίρα στην Τούνη μετά το ξέσπασμά της

Η Ιωάννα Τούνη, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του Instagram, πως περνάει λίγες μέρες μετά το χαμό της μητέρας της, μιας και απείχε από τα social. Η όμορφη Ιωάννα ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά της όλους για τα μηνύματα αγάπης που έλαβε ωστόσο απευθύνθηκε και σε εκείνους που για ακόμη μία φορά έσπευσαν να την κρίνουν.

Η στήριξη της Μπέττυ Μαγγίρα στην Ιωάννα Τούνη

Η παρουσιάστρια Μπέττυ Μαγγίρα, μέσα από τον αέρα της εκπομπής της το πρωί της Πέμπτης 28/4 θέλησε να της μεταφέρει το δικό της μήνυμα λέγοντας της να μη μασάει καθόλου! Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως η Ιωάννα είναι ένα αυθεντικό κορίτσι και πολύ δυνατό καθώς έχει δεχτεί πολύ "πόλεμο", ενώ της έστειλε προσωπικά τα συλλυπητήρια της.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου - Δήλωσε την υποστήριξή της στην Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη έχασε πρόσφατα τη μητέρα της εξαιτίας της ασθένειάς της και δέχθηκε τρομερό μίσος από τον κόσμο για τον τρόπο που επέλεξε να πενθήσει.

Συγκεκριμένα, αναρτήθηκαν παπαρατσικές φωτογραφίες της με τον σύντροφό της στον επιτάφειο και πολλοί θεώρησαν πως πήγε για να διασκεδάσει αντί να πενθήσει. Γι' αυτό ανέβασε βίντεο εξηγώντας τι συμβαίνει και ξεσπώντας για όλα τα σχόλια που δέχτεται και το βίντεο αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, την Πέμπτη 28/4.

Η Κατερίνα Καινούργιου, λοιπόν, ακούγοντας όσα ανέφερε η διάσημη Infuencer, σοκαρίστηκε και δήλωσε γεμάτη εκνευρισμό πως αυτό είναι ανεπίτρεπτο και δεν γίνεται ένας άνθρωπος που βιώνει μία τέτοια κατάσταση να δέχεται τόση κακία.