Πέτρινο με αυλή που έχει μαγευτική θέα - Το σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Λίνας Πρίντζου στο Πήλιο

Φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πέτρινο με αυλή που έχει μαγευτική θέα - Το σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου και της Λίνας Πρίντζου στο Πήλιο

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και η Λίνα Πρίντζου είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι που κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας έχοντας καταφέρει να προστατεύσει τη σχέση του.

«Ο γάμος μου ήταν ένα τετραήμερο ταξίδι στη Βενετία. Είχαμε καλεσμένους μόνο 25 άτομα. Τα κανόνιζα όλα ένα χρόνο πριν για να είναι όπως πρέπει. Έγινε σε ελληνική ορθόδοξη εκκλησία. Η γυναίκα μου είναι βαριά Ηπειρώτισσα. Ήταν δική μου ιδέα ο γάμος στη Βενετία προκειμένου να γλιτώσω το ηπειρώτικο γλέντι που ήθελε η γυναίκα μου», είχε πει ο ηθοποιός για το γάμο τους.

Οι δυο τους είναι φιλόζωοι και στο σπίτι τους έχουν πολλά σκυλάκια, στα οποία πριν περίπου ένα χρόνο προστέθηκε ακόμη ένα το οποίο είχαν βρει στα σκουπίδια μέσα σε μια σακούλα - δείτε βίντεο. Το σπίτι τους άλλωστε στο Πήλιο είναι αρκετά μεγάλο ώστε να έχουν και χώρο για να τρέχουν.

Το σπίτι Χαραλαμπόπουλου - Πρίντζου στο Πήλιο

Όπως έχουμε δει μέσα από αναρτήσεις που έχει κάνει τόσο ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος όσο και η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου το σπίτι τους είναι μαγευτικό. Έχει πέτρινους τοίχους, αλλά και μεγάλη αυλή η οποία έχει μαγευτική θέα.

Εκεί έκαναν τις Πασχαλινές τους διακοπές και η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη όπως και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες.

Η έκρηξη δίπλα από το σπίτι τους στην Συγγρού και οι ζημιές

Το πρωί της Τετάρτης 26/01 ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μαζί με την σύζυγό του, Λίνα Πρίντζου έζησαν στιγμές τρόμου μετά από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στο απέναντι κτίριο στη Συγγρού από το σπίτι τους.

Μάλιστα, οι έρευνες των αρχών για τα αίτια συνεχίζονται, ενώ στο σπίτι του 78χρονου βρέθηκαν φυσίγγια και κάλυκες. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Star όπου αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός αλλά και στο σοκ που βίωσε, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

«Μετά το σοκ της πρώτης στιγμής περνάει πολύ ώρα για να αισθανθείς τι ακριβώς έχει συμβεί. Προσπαθείς να σώσεις ότι σώζεται. Οι μπαλκονόπορτες έπεσαν πάνω στο κρεβάτι μας. Ήταν σοκαριστικό, ένα βομβαρδισμένο τοπίο από την έκρηξη απέναντι. Θα είχε σκοτωθεί κόσμος αν δεν ήταν αργία γιατί τέτοια ώρα έχει αυτοκίνητα στην Συγγρού».