Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της η Ρούλα Σταματοπούλου - Το νέο βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Διανύει την πιο ευτυχισμένη της περιόδο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της η Ρούλα Σταματοπούλου - Το νέο βίντεο με την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της βιώνει αυτούς τους μήνες η Ρούλα Σταματοπούλου, καθώς σε λίγο καιρό θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η γνωστή make up artist ήταν αυτή που είχε κάνει γνωστή την είδηση για την εγκυμοσύνη της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έκτοτε, πολλές είναι οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες με τον πατέρα του παιδιού της, Κωνσταντίνο, αλλά και με την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Σταματοπούλου δημοσίευσε μία σειρά από βίντεο στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να ποζάρει στο ασανσέρ χαϊδεύοντας την κοιλιά της.

Τα νέα στιγμιότυπα της Ρούλας Σταματοπούλου στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Μου είχατε πει ότι μέρα με τη μέρα θα βλέπω την κοιλίτσα μου να μεγαλώνει από τον 7ο και μετά, αλλά δεν σας πίστεψα. Μέρα με τη μέρα τελικά και νομίζω θα εκραγώ. Δεν ξέρω τα άλλα κορίτσια που έχουν μεγαλύτερες κοιλίτσες πως την παλεύουνε. Εσείς που έχετε γίνει ήδη μάνες τι φάση; θα περπατάω; θα κυκλοφορώ με ξαπλώστρα; δεν βλέπω άλλη λύση, πραγματικά» ακούγεται να λέει.

Τα νέα στιγμιότυπα της Ρούλας Σταματοπούλου στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της 

Αυτό είναι το φύλο του μωρού που περιμένει

Μαμά για πρώτη φορά πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες η Ρούλα Σταματοπούλου, η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη. Η γνωστή make up artist μάλιστα περιμένει αγοράκι

Η ίδια συγκεκριμένα πραγματοποιήσε ένα baby shower και το παρών έδωσαν πολλοί αγαπημένοι της άνθρωποι, ανάμεσά τους και η Πέγκυ Ζήνα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από τη συνάντησή της με την Ρούλα Σταματοπούλου και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Μοιράζομαι μαζί σας τη χαρά μου για το νέο μέλος που έρχεται στην «επιλεγμένη» μου οικογένεια…ευλογία οι φιλίες που κρατάνε για πάντα…που η χαρά τους είναι χαρά σου. Είναι αγόρι πόσο όμορφα περάσαμε χθες πόσο σ’ αγαπάω κοριτσάκι μου, πόση καλή ενέργεια σε ένα σπίτι μαζεμένη!!!Εύχομαι σε όλους σας ότι ονειρευτήκατε να σας συμβεί».