Η Μαρία Σολωμού "λύνει" τη σιωπή της και αποκαλύπτει αν είναι σε σχέση

Το είπε ξεκάθαρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Σολωμού

Το πρωί της Πέμπτης 28/4 η κάμερα του «Πρωινού» με τον Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τη Μαρία Σολωμού στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, λίγο πριν πετάξει για τη Θεσσαλονίκη. Η ηθοποιός ήταν φανερά ευδιάθετη, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις του ρεπόρτερ, αποκαλύπτοντας και που βρίσκεται με τα προσωπικά της αυτό τον καιρό μετά τις φήμες που την ήθελαν σε σχέση με τον Mente Fuerte.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Σολωμού για τα προσωπικά της

«Δεν ήθελα να δουλέψω φέτος και γενικά μετά τον Covid έπαθα τέτοια ξενέρα... Είδα πώς είναι να ζεις σαν άνθρωπος κανονικός, μου είχε λείψει όλο αυτό, και δεν έχω πάει ούτε θέατρο», δήλωσε η Μαρία Σολωμού. Απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν είναι ελεύθερη και ωραία, η ηθοποιός είπε την εξής ατάκα: «Είμαι ελεύθερη όπως με άφησες».

Η δημόσια εμφάνισή της με τον Mente Fuerte τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν η πρώτη που έκανε η Μαρία μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη το 2019. Η ίδια, μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «Πρωινό» είχε εξομολογηθεί: «Τα τελευταία δυόμισι – τρία χρόνια κανείς δεν ξέρει τι κάνω. Αν θες να κρυφτείς, κρύβεσαι. Έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω η εικόνα μου προς τα έξω να είναι “το ζευγάρι τάδε”».

«Θυμάμαι ότι έκλαιγα κάθε μεσημέρι...Με φάγανε» - Η περίοδος που τη δυσκόλεψε πολύ

Η Μαρία Σολωμού έκανε μια podcast εκπομπή με την Μαίρη Συνατσάκη, της οποίας απόσπασμα είδαμε το πρωί της Τετάρτης 30/3 στο Happy Day. Οι δύο γυναίκες μίλησαν για πολλά ζητήματα μεταξύ των οποίων αφορούσαν και τα κακόβουλα σχόλια, που μπορεί κατά καιρούς να δέχονται.

Συγκεκριμένα, η Σολωμού αποκάλυψε πως δέχτηκε μεγάλο πόλεμο όταν τόλμησε να πει δημόσια πως η μητρότητα είχε και δυσάρεστα σημεία για εκείνη, ειδικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης. Παρ΄ όλα αυτά εξακολουθεί να μιλάει ανοιχτά για το παιδί, μην κρύβοντας πως τα τελευταία χρόνια δεν ζουν μαζί.

«Θυμάμαι ότι έκλαιγα κάθε μεσημέρι. Και τότε με την εγκυμοσύνη… δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Με φάγανε. Παρ’ όλα αυτά υπήρχαν άνθρωποι που με σταμάταγαν στον δρόμο και μου έλεγαν “μπράβο” γιατί ήταν αυτό που συνέβαινε. Επειδή δεν ήμουν η γλυκιά μανουλίτσα που απλά χαίρεται με όλο αυτό που της συμβαίνει» ανέφερε η Μαρία Σολωμού.