Θύμα απάτης ο Παναγιώτης Βασιλάκος από το The Bachelor - Τι συνέβη;

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θύμα απάτης ο Παναγιώτης Βασιλάκος από το The Bachelor - Τι συνέβη;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμετοχή του στο «The Bachelor» όπου προσπάθησε να βρει το άλλο του "μισό" κάτι που όπως φαίνεται δεν κράτησε για πολύ καθώς λίγο αργότερα τον είδαμε να παίρνει χωριστούς δρόμους με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Ωστόσο, ο ίδιος παραμένει αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά, ο ίδιος δημοσίευσε ένα insta story στο οποίο ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως έπεσε θύμα απάτης.

Πιο συγκεκριμένα, άγνωστοι, έφτιαξαν ψεύτικο λογαριασμό στο instagram με το όνομά του κάτι που ο ίδιος θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς έγραψε χαρακτηριστικά: «Κάντε όλοι αναφορά να πέσει το προφίλ».

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ανάρτηση Παναγιώτη Βασιλάκου

Συγκλονίζει ο Παναγιώτης Βασιλάκος: «Δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο από...»

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μίλησε στην κάμερα του Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 28/2 για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί, για τις ιδέες που έχει και θα ήθελε να αξιοποιήσει στην παρουσίαση, ενώ αναφέρθηκε και στον πόλεμο που έχει δεχθεί από κανάλια και παρουσιαστές όλο το διάστημα που παρουσίαζε το Battle of The Couples.

Μάλιστα, ο ίδιος πρόσφατα σε συνέντευξή του είχε πει πως είναι έτοιμος να προχωρήσει σε μηνύσεις εξαιτίας της παραπληροφόρησης που υπήρχε στο παρελθόν γύρω από το όνομά του.

«Είχα προτάσεις αλλά δεν μου ταίριαζαν. Μετά το Battle of the couples που δέχτηκα πάρα πολύ μεγάλο πόλεμο από πολλούς παρουσιαστές και κανάλια είπα στην επόμενή μου κίνηση θα είμαι πολύ προσεκτικός να δω αν μου ταιριάζει.

Μου έρχονται συνέχεια νέες ιδέες. Δεν ξέρω, να κάνω πιλότο τη νέα μου ιδέα ή να παρουσιάσω τον πιλότο για ταξιδιωτική εκπομπή», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.