«Για να φοράει ακόμα το μονόπετρο...» - Η απάντηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για την Νικολέττα Τσομπανίδου

«Δεν έχουμε καμία επαφή και δεν χρειάζεται»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Για να φοράει ακόμα το μονόπετρο...» - Η απάντηση του Παναγιώτη Βασιλάκου για την Νικολέττα Τσομπανίδου

Στην πρώην σύντροφό του, Νικολέττα Τσομπανίδου και στο γεγονός πως εκείνη φορά ακόμα το μονόπετρο που της χάρισε σχολίασε το πρωί της Πέμπτης 4/3 ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου και της Νικολέττας Τσομπανίδου

«Δεν έχω προσέξει ότι η Νικολέττα φοράει ακόμα το δαχτυλίδι. Καλά κάνει, είναι ένα κόσμημα και κάτι σημαίνει για εκείνη συναισθηματικά. Δεν έχουμε καμία επαφή και δεν χρειάζεται. Έχει προχωρήσει άλλωστε κι εκείνη τη ζωή της, έχω προχωρήσει κι εγώ. Εγώ δεν έχω θέμα, αλλά είναι δύσκολο».

Για το ποια γυναίκα θα μπορούσε να είναι στη θέση της Bachelorete: «Έχω σκεφτεί πολλές, θα ήταν πολύ ωραία η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου».

Για το τηλεοπτικό του μέλλον: «Δεν έχω καμία πρόταση για του χρόνου, έχω κάνει κάποιες προτάσεις σε μια εταιρία παραγωγής, η μία τους άρεσε πάρα πολύ. Για να υλοποιηθεί αυτό το project θα πρέπει να το συζητήσουμε πολλές φορές, είναι κάτι πρωτότυπο και με αντιπροσωπεύει πολύ».

«Το δαχτυλίδι που μου έδωσε ο Παναγιώτης...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η Τσομπανίδου 10 μήνες μετά το χωρισμό

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Παρασκευής (18/2) η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Βασιλάκο και στο περιβόητο μονόπετρο που της είχε δώσει στον τελικό του The Bachelor.

H νικήτρια του ριάλιτι είχε αποφασίσει να κρατήσει το μονόπετρο (δείτε εδώ για ποιο λόγο), ωστόσο όπως αποκάλυψε στη νέα της συνέντευξη, το έβγαλε από τα χέρια της καθώς δεν ήθελε να δημιουργεί εντυπώσεις χωρίς λόγο.

«Αυτό το δαχτυλίδι είναι η πέτρα του σκανδάλου. Θα πω ότι όντως μου το έδωσε η παραγωγή, αλλά ουσιαστικά με επέλεξε ο Παναγιώτης. Είχε δίκιο, μπορεί να μην τοποθετήθηκα κι εγώ σωστά.

Καλά κάνει και χαίρομαι πάρα πολύ, κι εγώ έχω προχωρήσει τη ζωή μου, οπότε όλα καλά. Ο σύντροφός μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με αυτό το δαχτυλίδι. Ξέρει πολύ καλά ότι δεν ισχύει κάτι και πως δεν έχω ακόμη συναισθήματα για τον Παναγιώτη. Το δαχτυλίδι το έβγαλα γιατί είναι η πέτρα του σκανδάλου σε όλα», είπε χαρακτηριστικά η Νικολέττα Τσομπανίδου.